Cum a ajuns ma nene ala acolo? La aruncat din avion ? Hmmm, pacat de masina
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
andreea eu nu sunt foarte flamand (acum) dar miercuri nu se stie asa ca 30 cred ca mi-ar ajunge ;)
Hai sa vedem lista pentru clatitemiercuri la nocturna)
1.mau (primu si la clatite)
2.....
3.....Nimic in viata nu e intamplator... ''
Comment
-
ai sa vedem lista pentru clatitemiercuri la nocturna)
1.mau (primu si la clatite)
2si eu si eu vreo 10-15 si la mine:p
3.bitza.hai ma ca sunt darnic luati voi cate 20 restu pana la 10000 vin la mine.sa vedeti cand o sa fac eu clatite ce va las fara oua...andreea daca vrei te ajutam la copt.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
DECI SA CENTRALIZAM ..
ai sa vedem lista pentru clatitemiercuri la nocturna)
1.mau - (primu si la clatite)
2Alex - si eu si eu vreo 10-15 si la mine:p
3.bitza. - hai ma ca sunt darnic luati voi cate 20 restu pana la 10000 vin la mine.sa vedeti cand o sa fac eu clatite ce va las fara oua...andreea daca vrei te ajutam la copt
4.Cata......FN
5.DAY U 100BC
6. DSL U
+ fane ...dar el e de la lcm deci face lista separataNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Nu se pot cumpara locuri de parcare in Pitesti, deci nu poti rezolva problema in felul acesta. In alta ordine de idei parcarea este publica, deci poti parca oriunde oricand, existand din cauza unor nevertebrate, riscul de ati gasi masina zgariata. Este masi simplu in situatia in care esti blocata pt ca se rezolva usor cu apel la Politia Comunitarasigpic
Comment
-
Ai avea o singura posibilitate ca sa-ti poti cumpara un loc de parcare, dar pt asta ai nevoie sa detii o firma si sa ai sediul social la tine in apartament, astfel ai putea rezerva locul ca si persoana juridica. Dupa cum ti-am zis si mai sus, din pacate, in Pitesti nu poti detine un loc de parcare "pe persoana fizica" (cum ar zice Vanghelie )sigpic
Comment
Comment