nu ne trebuie tricouri la nationala ca ne bate fc arges
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
imi pare rau dar incepand de astazi nu o sa mai fac parte din comunitatea ''logan club''.... va doresc multa bafta in tot ceea ce veti face si sper sa ajungeti departe cu clubul... multa bafta
__________________Nimic in viata nu e intamplator... ''
Comment
-
@ costyn955 eu am cobra7000... e cred ca cel mai slab si ieftin detector de pe piata...dar e ok.eu sunt multumit.
Din auzite se zice ca bell ar fi cel mai bun...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
niste gunoaie alex,cu voi cei de la pitesti nu am absolut nimic,stiti ca m-am inteles mereu bine cu voi,dar sunt foarte multe gunoaie care vb in necunostiinta de cauzaNimic in viata nu e intamplator... ''
Comment
-
...care mah?...aaa pacat ca mai e si moderator ala...sau cum le zicea inainte super ultra moderator...pacat ca uneori posteza ca un super rahat
Maule oricum nu forumul ne-a adus la intaniri asa ca exista mess si alte cai de comunicare...nu o lua ca nu mai faci parte din...ca faci pe lasu?...ia sa te prezinti miercuri la intanire...te face o vorba dintr-o gura spurcata?...dal in cucu nostru(al membrilor LCP) pala
Comment
-
-
Nu iti va spune nimeni...sac!)...o singura solutie ai ca sa afli...
Last edited by viorelu; 15 June 2009, 21:19.
Comment
-
AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
Comment