...de azi...dar nu am mult...vreo 2 saptamani
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ma cata da tu cat ai frate program ca eu ajung acasa pe la 5 si 10 si e masina mereu acolo...nu aveai pana la 4 programu??
am si uitat bafta boboc la bac...cand ai timp sa mai intri pe forum sa ne zici ce ai facut...ca sa stim daca ne pregatim de baut
Razie, marÅ£i seară, printre ÅŸoferii din Capitală. PoliÅ£iÅŸtii bucureÅŸteni nu au iertat nimic! Au împărÅ£it sancÅ£iuni în stânga ÅŸi-n dreapta. PoliÅ£ia a amplasat filtre în mai multe zone ale BucureÅŸtiului....
se pun astia pe noi ....in bucuresti deja e prapad...da incepe si la noi....ii vad mereu in fata blocului la mine cu cate 2-3 clienti mereu...ca sa nu mai zic noptea...doar daca ai masina stock atunci stai linistitlow....&.....slow
Comment
-
programul il am pana la 5 in mod normal dar depinde pe unde sunt plecat pe teren
cat despre ce fac astia in buc... vedeti ca au inceput sa schimbe locurile de pus radare, in rest... cat timp nu fac nici o traznaie si am totul ok pe masina nu au ce sa-mi faca
P.S. @DISSSEL nu mai posta in acelasi timp cu mine
Comment
-
mai da voi aveti omologari...dsl are jantele cu gume normale evacuare omologata la fel si folie..cata la fel vio al fel....eu daca pun aliajele mi-o iau rau si pentru toba si pt jante...si daca doamne fereste e arr si pt faruri si stopurilow....&.....slow
Comment
-
Imi puteti spune si mie o firma prin pitesti sau apropieri care aplica folii autorizate?.Ma refer la folii suntek,llumar sau 3M nu alfa rom trans pentru ca daia pot sa imi pun si eu singur.
Am fost pe dumbravei la nenea ala de repara si parbrize,mi-a cerut 6mil 300 pe toata masina cu folie llumar,am vorbit la stefanesti ma costa 7mil cu folie 3M,alte variante ar mai fi?
Comment
Comment