Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LA MULTI ANI Petre, pt ieri. Scuze de intarziere dar nu am avut timp sa intru pe forum de ceva timp.
    sigpic

Comment

• ...si de la mine LA MULTI ANI!...cu intarzaiere...cinstea presupun ca tot cu intarzaiere va fi

Comment

• bine v-am regasit
        Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• ...bine ai revenit...si sa fii cuminte

Comment

• salut d-le mauu
            AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• bine ai revenit mau ;)

Comment

• ...domnu' Gabi (garib1973) isi facea revizia azi la Daperom...sa o stapanesti sanatos si fara incidente...a mea intra in service marti...pt o zi doua

Comment

• Multumesc....Vio...cand ai zis ca e un pic infundata am zis ca e ceva asa, dar cand te-am vazut ca ai plecat....m-ai speriat...ai naibii copii in parcare ai(dar cred ca erau pe scuter)..sper sa o scoti ok. bafta
                  AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• multumesc pentru urari domnilor .....pentru cinste v-am asteptat pe toti in costinesti pe terasa ... dar nu a venit nimeni ....asa ca trebuie sa mai mergem odata

Maule bine ai revenit printre noi (pe forum evident)
                    Last edited by DISSSEL; 3 July 2009, 22:55. Reason: Automerged Doublepost
                    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                    prost.

Comment

• ...mai mergem odata?...pai hai...eu cred ca plec maine noapte si prima data incerc la Costinesti

Comment

• Ce mai faceti baieti?
                        Nu am mai putut ajunge in ultima perioada,dar saptamana viitoare nu lipsesc(promit).
                        My BMW is fantastic

Comment

• ...pai si saptamana asta???
                          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                          prost.

Comment

• Sunt schimbul 2 si lucrez si astazi.
                            Asta e,chiar sa vrea sa vin.
                            My BMW is fantastic

Comment

• putin ajutor

Sunt pe punctul de a-mi cumpara un Logan.

Va rog sa-mi recomandati un service/persoana din Mioveni/Pitesti care poate sa verifice masina (daca a fost avariata, daca are km reali, etc. etc.).

Fac o cinste pentru informatie

Comment

• ALEX te asteptam intr-o zi la stadion(in fiecare miercuri la ora 21.00 sau sambata la 19.00)...eu cred sigur ca vei gasi pe unul dintre noi care sa te ajute personal cu ce zici...nu trebuie decat sa vii cu 5 kg de pasta de mici, doua baxuri de bere si 20 de pungi cu seminte...GLUMEAM desigur ...deci vii si te ajutam!
                                Last edited by viorelu; 12 July 2009, 11:22.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google