baaa vreau si yo gogosi maine dar nus prezent
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by spanu View Postfratilor...unde sa postez si eu daca vreau sa inchiriez niste spatii(hale) din pitesti?dati-mi niste sfaturi.poate gasesc niste chiriasi pe aici.
Aici era un topic pentru asa cevasigpic
INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion
Comment
-
...care fapte tata?...Miaitza,iar intrasi descult pe net?Chiar era vorba de dat din gura,adica sa spuna care merge.La ce fapte te referi ?...la alea de care te-ai apucat si ai renuntat...le face altu' bineinteles.
Dar lasa ca te revansezi la Brasov ...ca esti baiat istet...
Comment
-
Originally posted by viorelu View Post...ar trebui sa mai reactualizam parerile despre intalnirea de la BV, la intalnirile noastre...sa vedem care mai merge,care nu,care s-a hotarat...bla bla
Originally posted by viorelu View Post...ar trebui sa mai reactualizam parerile despre intalnirea de la BV, la intalnirile noastre...sa vedem care mai merge,care nu,care s-a hotarat...bla bla
pune mana nu ca ar trebui (soacra e soacra)sigpic
Ma chinui la ceva mai performant
Comment
-
...aia e,fara soacra se cam face liniste si nu e bine.
Sa fac ce?...nu mai vorbi prostii...eu gata nu prea mai am timp,voi astia mai tinereii...eu doar arunc cu pietre in geam
Eu nu am....nu mai zic ca mi-e ca te superi.
Oricum nu am inteles despre care fapte vorbesti.Unul ar fi faptul divers si celalalt de fapt...dar celelalte care sunt?Gandeste-te si poate imi spui maine...
Cu respect!
Comment
-
)))) deja ma uit pe forum ca la telenovele.... rad mai rau ca la vacantza mare)))))
...miaitza aci chiar are vio dreptate
......))))))))))))))))))))))) "descult pe forum")))))))))))))))))))Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment