S-a deblocat...era inzapezit..)
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dati-mi si mie un sfat.
Am gasit o masina ma exact o Alfa Romeo neinscrisa sa o dau la schimb cu Punto si mai imi da o diferanta da 300 de euro.
Sa o inscriu pe Romania cam cat m ar costa si pe bulgaria am intrebat si m ar costa 550 euro,dar nu stiu cum e cu procura aia din 3 in 3 luni.
Nu stiu daca merita.My BMW is fantastic
Comment
-
cu procura aia e nasol am inteles ca daca nu o faci la timp iti ia masina, itp tre in bulgaria, asigurarile sunt scumpe, daca pe bulgaria dai 500E la inscris pe romania inseamna ca sare de 1000E.
Bine acu` daca iti place masina si vrei sa o schimbi nu te tine nimeni
poate te ajuta http://forum.softpedia.com/lofiversi...285357-25.htmlLast edited by MariusDorin; 16 February 2010, 09:35.fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
...mai bine vezi de un Logan pana in 15.000 ron
Baieti voi rpd ati inceput cu criticile nu lua aia ca nu e buna ,ca asa si pe dincolo...eu zic sa ne interesam de un logan ieftin chilipir,sa o ajutam pe Andreea(bineinteles si daca ea e de acord),ca daia suntem comunitate auto.Sa plecam in cautare de informatii...poate si o vizita prin targ.Nu cred ca e imposibilLast edited by viorelu; 16 February 2010, 09:37.
Comment
-
Am mai gasit ceva info.....rectific sa nu dezinformez
Nu procura se face din 3 in 3 luni ci intrarea/iesirea din tara pentru a nu depasi cele 90 de zile prevazute de lege, pentru circulatia cu autovehicule neinmatriculate in Romania!
@viorelu poate nu vrea logan..eu ii dau ceva info cu inmatricularea pe bulgaria ca e cam dubioasa...mereu mi s-a parut dubioasafara linkuri externe in semnatura
Comment
Comment