Sugestii,idei,propuneri LCPitesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...cele mici cred ca da,cele mari in nici un caz,am transmis datele la om...exact ca cele mai vechi(poza)...

Comment

• ma noi am luat poza de la vio referinta si pt ala mic si pt cel mare...alea de parbriz vor fi cu pitesti nu cu arges...
      in legatura cu emblema aia...eu am zis ca mai bine aia decat cea pe care o aveam noi pe stema...aia cu timpu se desface la colturi...asa asta cu cercu o punem pe parbriz la lunta si gata
      low....&.....slow

Comment

• rpd dsl sa ma iau yo de urechi.. ee treaba ta ai uitat cand ai stat cu vanatai
        sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• Originally posted by alexutzu View Post
          ma noi am luat poza de la vio referinta si pt ala mic si pt cel mare...alea de parbriz vor fi cu pitesti nu cu arges...
          in legatura cu emblema aia...eu am zis ca mai bine aia decat cea pe care o aveam noi pe stema...aia cu timpu se desface la colturi...asa asta cu cercu o punem pe parbriz la lunta si gata
          frumos..felicitari
          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
          prost.

Comment

• Am fost azi cu DMD la om sa dam banii...pentru cei ce au platit miercuri seara la intalnire, "sticarlele" vor fi gata azi.
            O sa le tin la mine pentru ca stau aproape de cel care le face. Sambata le aduc sau daca se pune de vreun fulger?!?!

DMD sa faci update la lista (scoti pe cei care au platit).
            fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Ok. eu sambata no sa pot veni dar mi le pastrati pentru miercuri. Daca se pune vreun fulger, apar si eu!

Comment

• le rezolvaratzi si p-alea "surpriza" cu LCA? sau au ramas tot cu LCP?

Comment

• Alea surpriza cu LCP...am vb si de banner ne ia ieftin acum sa ne hotaram si noi..asteptam tel de la om sa ma duc sa le iau sa vedem ce a iesit.
                  Last edited by MariusDorin; 4 February 2010, 17:15.

Comment

• SI baneru tot cu logan club pitesti il faceti?
                    AG 16 Y M A

Comment

• normalll ce treaba avem noi cu logan club mioveni (stabilesc sefii de aici cu ce )
                      sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• ne-am interesat de baner cat ne-ar lua, ramane sa stabilim daca va convine si voua, si ne hotaram apoi ce scriem pe el

Comment

• Mie mi s-ar parea corect sa scriem Logan Club Arges.Macar p'ala sa il avem si noi toti.
                          AG 16 Y M A

Comment

• ...parerea mea?Bannerul cu LCArges si surpriza la fel(adica "surpriza" pentru mine musai cu LCArges,altfel Miaita are sa imi dea 5 ron 'napoi).
                            Da' hotarati-va azi-maine-poimaine...sau macar mai rupeti 5 min pentru asta din portiile de bascalie la intalniri

Comment

• EEE...VA FACETZI DE CAP....pai cum am propus si eu pana sa plec emblemele sa fie cu LC ARGES....iar va tzi schimbat
                              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                              prost.

Comment

• baneru a ramas sa fie cu arges...restu st cu pitesti...punct...atata timp cat avem steagurile cu pitesti...cand om trece legal se vor schimba...pe cheltuiala mea
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google