De ce domnu'? Dupa parerea mea, iti faci treaba de minune
Sugestii,idei,propuneri LCPitesti
Collapse
X
-
nici o "functie" nu e "lifetime" in club si e bine sa mai incerce si altcineva sa-si dezvolte talentul in fotografie. eu o donez ca incep sa imi aglomerez progamul cu alte dracii si nu o sa mai am timp de venit la intalniri + ca am ceva pb cu aparatul...
Comment
-
nu exista functii in LC PITESTI pentru ca nu exista sefi..... nu exista persoane inportante sau mai putin importatnte....
..trebuie sa ai 2 "SIMTURI" ca sa intri in club
1bunul simt
2simtul umorului
.cum spunea si costin in alt post ori cine (membru LCP) poate sa faca poze si sa le postezeNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
..VIOREL PROPUNE sa facem fulgere in diferite cartiere.....pe la LOGANISTI "ACASA "
..DECI ..ORICE MEMBRU/MEMBRII POAT/E ORGANIZA LA EL/I IN CARTIER O InTALNIRE FULGER...Last edited by alexutzu; 27 December 2010, 19:44.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
..VIOREL PROPUNE sa facem fulgere in diferite cartiere.....pe la LOGANISTI "ACASA "
..DECI ..ORICE MEMBRU/MEMBRII POAT/E ORGANIZA LA EL/I IN CARTIER O IANTALNIRE FULGER...
...hai ma nimeni nu vrea sa organizeze on fulger local????Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View Post..VIOREL PROPUNE sa facem fulgere in diferite cartiere.....pe la LOGANISTI "ACASA "
..DECI ..ORICE MEMBRU/MEMBRII POAT/E ORGANIZA LA EL/I IN CARTIER O IANTALNIRE FULGER...
...hai ma nimeni nu vrea sa organizeze on fulger local????
cand o sa fac clatite o sa propun si un fulger dar anunt cu 15 min inainte ca sa nu fie nimeni pregatit
Comment
-
Mai bine am boicota benzinariile, in sensul de a nu mai alimenta deloc de la Petrom (sa zicem), sau oricare alta firma. Chestia cu plata cu bani marunti e cam pierdere de timp. Ideea am auzit-o la TV. Eu asta as face. Din pacate, nu cred ca este posibil, datorita lipsei proverbiale de unitate si consens specifica romanilor.Last edited by klavs; 11 January 2011, 21:07.
Comment
-
-
Faza cu intreruperea alimentarii timp de 3 zile mi se pare putin aiurea. 3 zile nu sunt deloc suficiente pentru a crea probleme unei benzinarii... Cel putin o saptamana este necesar..daca nu doua..(cel putin, repet)
Si asta doar teoretic...cine ar rezista fara sa alimenteze atatea zile? Pana la urma, tot noi iesim in pierdere...Nu e orice automobil...e LOGAN
sigpic
Comment
Comment