Sugestii,idei,propuneri LCPitesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o sa aiba si capse....pun si bulina maine il urc aici si ii dau drumu
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

• a 2 varianta hotarativa care din ele sa il dam la facut
      Attached Files

Comment

• eee asa da vezi ca se poate .
        sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• de acord!!!
          sigpic
          http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

• adjudecat. hai! work work!!
            P.S. legat de ce s-a vb prima data cu pusul numelui regionalei cu autocolant nu imprimat direct, sper sa reziste la frig sa nu pierdem din litere... aaaa si vedeti cu preferintele baietilor de la bv ca am vaz la ei un nume unguresc/nemtesc ce draq e ala ca nu mi-a placut geografia (adik Kronstadt sau cum draq se scrie). in rest, legat de compozitia, materialul etc las pe super drn-u sa puna ce tb. sper sa fie rezistent

Comment

• Originally posted by costyn955 View Post
              adjudecat. hai! work work!!
              P.S. legat de ce s-a vb prima data cu pusul numelui regionalei cu autocolant nu imprimat direct, sper sa reziste la frig sa nu pierdem din litere... aaaa si vedeti cu preferintele baietilor de la bv ca am vaz la ei un nume unguresc/nemtesc ce draq e ala ca nu mi-a placut geografia (adik Kronstadt sau cum draq se scrie). in rest, legat de compozitia, materialul etc las pe super drn-u sa puna ce tb. sper sa fie rezistent
              E problema lor..eu unu plec la Brasov
              DRN ULE - (daca nu e soacra trebuie sa fie cineva in locul ei) bulina mai mica si inclinata invers si mai aduga 2011
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

• o sa-ti dea aiurea inclinata invers dar... prin bunavointa lu' nenea drn-u o sa te convingi dupa ce pune poza

Comment

• o sa de a bine ca e spre exterior
                  prost.

Comment

• eu zic ca era destul de bine asa voi stiti treaba voastra.
                    sigpic

Comment

• pai asta si gata
                      prost.

Comment

• acum ca va place ca sunteti de acord , hai sa sarim si cu banii.
                        sigpic

Comment

• eu diseara achit

Comment

• Eu ii dau miercuri ca sambata nu vin , sau ce stiu eu cum mai aterizez pe la voi
                            sigpic

Comment

• deci bulina inclinata invers...literele o sa reziste...punem si 2011..il dau la facut

LE....luni e gata
                              Last edited by MariusDorin; 25 February 2011, 15:08.

Comment

• si mai mica.....si la treaba..luni sa il vedem..facem fulger
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google