o sa aiba si capse....pun si bulina maine il urc aici si ii dau drumu
Sugestii,idei,propuneri LCPitesti
Collapse
X
-
-
adjudecat. hai! work work!!
P.S. legat de ce s-a vb prima data cu pusul numelui regionalei cu autocolant nu imprimat direct, sper sa reziste la frig sa nu pierdem din litere... aaaa si vedeti cu preferintele baietilor de la bv ca am vaz la ei un nume unguresc/nemtesc ce draq e ala ca nu mi-a placut geografia (adik Kronstadt sau cum draq se scrie). in rest, legat de compozitia, materialul etc las pe super drn-u sa puna ce tb. sper sa fie rezistent
Comment
-
Originally posted by costyn955 View Postadjudecat. hai! work work!!
P.S. legat de ce s-a vb prima data cu pusul numelui regionalei cu autocolant nu imprimat direct, sper sa reziste la frig sa nu pierdem din litere... aaaa si vedeti cu preferintele baietilor de la bv ca am vaz la ei un nume unguresc/nemtesc ce draq e ala ca nu mi-a placut geografia (adik Kronstadt sau cum draq se scrie). in rest, legat de compozitia, materialul etc las pe super drn-u sa puna ce tb. sper sa fie rezistent
DRN ULE - (daca nu e soacra trebuie sa fie cineva in locul ei) bulina mai mica si inclinata invers si mai aduga 2011Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
deci bulina inclinata invers...literele o sa reziste...punem si 2011..il dau la facut
LE....luni e gataLast edited by MariusDorin; 25 February 2011, 15:08.fara linkuri externe in semnatura
Comment
Comment