If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Propun sa facem niste tricouri inscriptionate cu LoganClubPitesti ! Cine ar fi de acord? Renuntati la 2 shaworma si aia e....Eu zic ca ar da bine
CULOARE...
MODEL....
INCRISURI....
1.Ziko
2.DRN
3.PoRo
4.XNR
5.Mihai
6 DISSSEL
7 ionut CIA
Propun sa facem niste tricouri inscriptionate cu LoganClubPitesti ! Cine ar fi de acord? Renuntati la 2 shaworma si aia e....Eu zic ca ar da bine
CULOARE...
MODEL....
INCRISURI....
CULOARE...
MODEL....
INCRISURI....
CULOARE...
MODEL....
INCRISURI....
CULOARE...
MODEL....
INCRISURI....
o sa ma ocup eu in seara asta de un model si o sa revin cu o poza .. pe baza acesteia vedem ce modificam (font, culori, model etc) fiecare v-a dati cu parerea .
depinde de ce calitate vrem si ce material .. oricum toate or sa fie la fel ( nu o sa iasa nimeni in evidenta )
am inteles de la ziko ca ar fi undeva la 20/30 ron daca vreti polo deja se schimba situatia
inscriptionat pe spate www.loganclub.ro
inscriptionat pe fata LOGAN CLUB PITESTI
inscriptionat pe maneca cu user/nume/nickname etc ce vrea fiecare
undeva la 10-15 lei fara tricou.
acu ramane sa stabilim ce tricoaie luam
ce v-am scris mai sus legat de inscriptionat si pret e asa la prima intrebare "cam cat ar fi"
CULOARE...
MODEL....
INCRISURI....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment