If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...Ia galagia mai mica...ca nu are nimeni de a face cu schimbarea datei decat baietii de acolo...nu mai va invinovatiti aiurea...pana la urma noi putem merge(LCPitesti)cand avem timp numai sa ne strangem cat mai multi...si gasim noi sala pe loc...sau vb lu' Bitza un gratar spontan
P.S....Bitza se referea la 1-2 de la Brasov...nicidecum de la Pitesti...
exact vio.scuze kata,nu era vorba de tine.eu unu imi facusem calculul pentru 22.si era ok
era vb de baietii din Brasov, ei sunt cei care vor alta data.nu se gandesc ca noi si mioveniu ne-am facut niste calcule.bafta cata la examene si mai vb pe mess
Pt. Brasov baietii se pare s-au cam orientat pe 01.03.2009.Din partea mea nici o problema,poate si pentru cei ce nu puteau pe 15 e mai bine .Voi ce zi ceti Mai multe informatii aici unde se discuta despre schimbarea datei si despre motivele ce au dus la schimbare.
Speram sa poti veni cu noi si cu baietii din Mioveni
Deci care este disponibil pentru Brasov pe 1 martie(intreb din nou avand in vedere data).Eu unu prezent...altii?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment