la mall e full in weekend mereu..eu zic ca la metro garantat vom gasi loc pt toti...
Sugestii,idei,propuneri LCPitesti
Collapse
X
-
avand in vedere ca 14 e duminica.... daca mai gasesti 10-20 locuri libere la mall e o fericire. referitor la oricare alta parcare nu luati faptul ca nu asigura paza masinilor ca fiind acelasi lucru cu faptul ca parcarea nu e privata. parcarile tututror hypermarketurillor sunt private, in cel mai rau caz platesc chirie pe acea zona de teren, deci sfatul meu pt a nu ne trezii cu surprize: intrebati.
Comment
-
costyn..nu cred ca o sa se ia cineva de noi..au mai fost care au facut intalniri in parcarea metro si nu cred ca au avut probleme..ne trebuie un loc accesibil pt toti,sa.l poata gasii usor.in parcare la metro nu o sa stam mult..v.a fii vara si vor fii doritori sa ajungem la uzina.TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
nu cred flavio.e ful sambata si nu are rost sa inceapa smecherii cu bmw de 1000euro sa faca misto.la mall e ok.
cu 14 e bine si la metro dar e peste mana sa intram si sa iesim in coloana.vedem duminica cand studiem piatza.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
-
Comment