vio eu initiez sa realizam si noi ceva bun ptru club si nu numai ras si caterinca daia nu se poate face nimic pentru ca noi o luam totul in gluma care vreti sa apareti in montaj e bn care nu treaba voastra . o sa apara si o lista cu participanti si doritori pentru aparitia la montaj
Sugestii,idei,propuneri LCPitesti
Collapse
X
-
vio isi lua rolul de soacra in serios)))) .... si atunci cand mihai pentru prima data nu face caterinca (vezi ce rau e cand unu vb serios si altu ia la misto) ...
on toppic - vio eu zic ca e o idee buna si serioasa (prima a lu' mishu') si trebuie sustinuta si de ceei "batrani" ..apropo alexe mai lasa dracu invatzatu si mai intra si pe forum...si de cei mai inactivi si cu putere de munca si cu cunostinte in domeniu
numai bine ..cum spune augustynNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Salut.E bine ca ati preluat ceva bun si de la mine.
NUMAI BINE.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
DISSSEL eu nu am zis ca nu e buna ideea...doar participam la ultimele discutii acolo...
...e foarte buna ideea...si daca se face cu toti membrii din Arges,sa se posteze in dublu exemplar(si colo si colo)...
...si ca idee parerea mea ar fi: cine face montajul sa il pastreze personal pentru al putea updata atunci cand apare un membru nou si reposta...asta inseamna ca montajul nu e recomandat a se urca pe alte situri(youtube,triluliu etc)ca automat ar fi incomplet...E doar o parere...faceti cum credeti,dar sa fie bine...
Toate cele bune...Last edited by viorelu; 7 September 2009, 22:17.
Comment
-
Salut.Ai dreptate Viorel.Asta se decide de catre noi toti,daca se urca si pe alte saituri,nu crezi ca am merita putin reclama,si asta se poate face si pe alte saituri(parerea mea)Eu am mai urcat si pe youtube realizarile mele cu loganclubMioveni.Si nu cred ca am deranjat pe nimeni.
Numai bine.
ps:daca se hotaraste sa se posteze doar pe loganclub E OK.Dar putine reclama nu strica niciodata.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
ce draq atata reclama? parca ar fi reprezentanta nush carei paste de dinti, bine ca nu vreit si sa apara la rubrica de publicitate a nush carui post tv. faceti tata ceva care sa reprezinte clubul daca tot faceti (poate il rugati pe vio sa redeschida threatul de "album" si poate postati acolo, ideal ar fi cum zice el, ceva care poate fii editat odata cu venirea de noi membrii) nu sa faceti nush ce mare reclama. cine o sa vina in club nu vine pt reclama facuta pe nush ce site sau mai stiu eu pe unde.
Comment
-
mha in principiu filmuletu' il facem pentru prezentarea clubului PE FORUM iar pentru reclama la deruginol facem altu probabil mai scurt....daca o fi nevoie
Augustin eu zic sa faci o monstra pentru mioveni noi o sa facem 1 pentru pitesti si le confruntam iar miercuri vin cu laptopu pentru o proba ....... si cand avem solutia finala le lipim
deci....ATENTIE !!!!!
dubla1 LCA
MOTOR ))))Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
...ce smecher e Alexe...adica sa VINA lumea ca sa faca iar poze...sa vedem daca tine
costyn955 threadul cu albumul nu il deschid eu...eu doar am cerut sa fie inchis...Alexu are cheia...despre continutul care a fost acolo..."it's lost forever"...
Comment
-
domnule trebuie sa il mai ai salvat pe acolo pe undeva.....daca nu il mai faci oadata ?
pentru poze noi tu esti singuru cu toate adresele de mail sa ca te rog sa ii anuntzi pe totzi in stilul caracteristicNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
eu pot sa deschid acolo da degeaba da nu mai exista nicio o poza...
@vio ziceam de poze noi cu toata lumea undeva intr-o locatie mai mare nu la stdion...cumva cu o vedere de sus sa poata intra toate masinile....e doar o ideelow....&.....slow
Comment
-
da acel fulger cu poze facute de sus a avut loc la bazin (strand). Da e buna si idea lui alex cu o poza de comitet care va incepe montajul cu ea .Daca se va da interesu eu cred ca va fi ceva frumos o idee de la unu o idee de la altu si o sa iasa chiar frumos , dar sa nu cumva sa fie numai ideei si fapte deloc ca nu iese nimicsigpic
Ma chinui la ceva mai performant
Comment
Comment