Sugestii,idei,propuneri LCPitesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fricosilor....
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

Comment

• lasa obsedatule ca mai bine mor de moartea mea decat sa mor de inima acolo . chiar daca incerc sa nu ma sperii se gaseste vreo disperata sa urle prin sala de zici ca i-a furat careva un rinichi si atunci sigur imi sta inima in loc

Comment

• Daca tot spuneti ca pe 1.11.2009 LCP implineste 1 anisor, propun sa......sarbatorim,cu prajituri si ceva de baut (suc).
        Cine are propuneri pt prajituri de care, cum ar vrea sa fie sa spuna.
        My BMW is fantastic

Comment

• multumim andreea pt prajituri...eu unu nu am pretentii prajituri sa fie...

Comment

• mmm bune...sa fie...
            prost.

Comment

• Cum nu am reusit sa va aduc prajituri sambata si nici nu am fost prezenta.Imi cer scuze.
              Am fost la tara sa fac dulceta de guti numai buna pentru niste clatite.
              Last edited by alexutzu; 3 November 2009, 22:58.
              My BMW is fantastic

Comment

• auzi donsoara,maine program de degustat.sa nu vii fara ca fac scandal
                [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• bitza ia masuri sa nu se auda pe topic-ul de nocturne ca nu mai prindem nimic daca se afla acolo. comploteaza impotriva noastra si muta intalnirea mai dv cu o ora si ramaneam cu pofta-n cui

Comment

• bine ca ai zis cata.daca prind roata de logan maine la stadion dau cu cuiul.nu am mancat de 2 zile.nu primesc decat fotograf si 2 organizatori.restu daca suntetzi cuminti va duc la mec sa vedeti cum mananca copii inghetzata
                    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Si eu deja imi facusem planu pentru maine....stau nemancat la scoala...nu mananc cand vin de la scoala sa vin pe paguba la nocturna la voi).Da vad ca mi-a dat bitza planu peste cap :P
                      AG 16 Y M A

Comment

• bitza are nevoie de fotograf ca sa aibe dovezi, de organizatori sa fie legala treaba sa nu zica lumea ca si-a luat-o in cap si face adunari extraprogram si de andreea ca altfel... nu isi mai are rost agitatia
                        al!n vino fara sa te vada bitza ca fac eu parte cu tine

Comment

• aloo ce e harababura asta de offtopice pe aici.....aici e topicu de propuneri nu de de degustari dulcetzuri.....
                          .....asa andreea ignorai pe mitocanii astia ..pe la ce ora sa vin sa te i au la nocturna
                          prost.

Comment

• taci ma...ca se propune si aici...si anume cand manaca lcp-u deci merge:p
                            low....&.....slow

Comment

• scaparam si de data asta

Comment

• cam da dupa cum se vede
                                sigpic
                                Ma chinui la ceva mai performant

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google