eu nush daca mai pun ca la mine s-a dus primu... + ca daca vreau sa pun pe fata as vrea sa pun cum are CIA dar... mare problem ca eu am stergatoru pe stanga mai lung si ar ajunge sa treaca peste parasolar => s-ar duce draq si ala dupa cateva zile/saptamani etc...
Sugestii,idei,propuneri LCPitesti
Collapse
X
-
Preturile la sticare sunt urmatoarele :
-emblema surpriza contie exact ce contine si cerculetul de pe steag si costa 5 lie bucata
-sticarul de parbriz cu logan club pitesti 7,5 lei bucata
-sticarul cu www logan club .ro 2,5 lei bucata
-stiacrul de parbriz cu logan club fan (pentru cei cu alta marca de masina ex lada ,punto)
7,5 lei bucata
tabelul pentru doritori (treceti-va fiecare in dretul lui de care vrea si cate )
-gaurainvena : din fiecare cate una
-
-
-
-sigpic
Ma chinui la ceva mai performant
Comment
-
Miaita ai pix?Noteaza...mie:
-1 bucata-sticker parbriz cu loganclub pitesti(dala cum zice cata cu Club alb si Logan rosu si orasu scris pe L)
-2 bucati stickere mici cu www.loganclub.ro
-1 bucata sticker mare de luneta(cat luneta de lat) cu siteul cum am pus poza.
-1 bucata surpriza de care zici.
...sper sa nu dureze foarte mult caci te stiu baiat intreprinzator ...sau cel putin asa te lauzi
Deci hai lume mai comandati care mai vreti...
Comment
-
--------------------------------------------------------------------------------
Preturile la sticare sunt urmatoarele :
-emblema surpriza contie exact ce contine si cerculetul de pe steag si costa 5 lie bucata
-sticarul de parbriz cu logan club pitesti 7,5 lei bucata
-sticarul cu www logan club .ro 2,5 lei bucata
-stiacrul de parbriz cu logan club fan (pentru cei cu alta marca de masina ex lada ,punto)
7,5 lei bucata
tabelul pentru doritori (treceti-va fiecare in dretul lui de care vrea si cate )
-gaurainvena : din fiecare cate una
-viorel 2 www,1 logan club pit ,1 emblema surpriza , 1 stcar luneta
-costyn 955 2 de parbriz logan culb pit
-cia 1bucata surpriza
-Last edited by alexutzu; 1 February 2010, 09:32.sigpic
Ma chinui la ceva mai performant
Comment
-
Ce ziceti sa facem un banner mare cu Logan Club Arges sa il luam la brasov?.Ne va fi de folos si la regionala din arges..Noi am vb azi la intalnire si cam toti din mioveni sunt de acord.
Am vb si cu cineva care se ocupa si a zis ca pe diensiune de 6-7m lungime si o latime de 1m-1.5m costa cam 3mil.
Si o schita la ce ne gandeam noi:Attached Files
Comment
Comment