...cele mici cred ca da,cele mari in nici un caz,am transmis datele la om...exact ca cele mai vechi(poza)...
Sugestii,idei,propuneri LCPitesti
Collapse
X
-
ma noi am luat poza de la vio referinta si pt ala mic si pt cel mare...alea de parbriz vor fi cu pitesti nu cu arges...
in legatura cu emblema aia...eu am zis ca mai bine aia decat cea pe care o aveam noi pe stema...aia cu timpu se desface la colturi...asa asta cu cercu o punem pe parbriz la lunta si gatalow....&.....slow
Comment
-
Originally posted by alexutzu View Postma noi am luat poza de la vio referinta si pt ala mic si pt cel mare...alea de parbriz vor fi cu pitesti nu cu arges...
in legatura cu emblema aia...eu am zis ca mai bine aia decat cea pe care o aveam noi pe stema...aia cu timpu se desface la colturi...asa asta cu cercu o punem pe parbriz la lunta si gataNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Am fost azi cu DMD la om sa dam banii...pentru cei ce au platit miercuri seara la intalnire, "sticarlele" vor fi gata azi.
O sa le tin la mine pentru ca stau aproape de cel care le face. Sambata le aduc sau daca se pune de vreun fulger?!?!
DMD sa faci update la lista (scoti pe cei care au platit).fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Alea surpriza cu LCP...am vb si de banner ne ia ieftin acum sa ne hotaram si noi..asteptam tel de la om sa ma duc sa le iau sa vedem ce a iesit.Last edited by MariusDorin; 4 February 2010, 17:15.fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
-
Mie mi s-ar parea corect sa scriem Logan Club Arges.Macar p'ala sa il avem si noi toti.
Comment
-
...parerea mea?Bannerul cu LCArges si surpriza la fel(adica "surpriza" pentru mine musai cu LCArges,altfel Miaita are sa imi dea 5 ron 'napoi).
Da' hotarati-va azi-maine-poimaine...sau macar mai rupeti 5 min pentru asta din portiile de bascalie la intalniri
Comment
Comment