Sugestii,idei,propuneri LCPitesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• orcum nu ma mai ocup de asa ceva se ocupa drn , nu vreau sa mai am discuti
    sigpic
    Ma chinui la ceva mai performant

Comment

• aloo ce e aici alcoolicii anonimi?....discutam de propuneri in cadru clubului nu evaluam pe
      Miaitza....continuati la off topic....
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• On topic
        Eu propun sa nu va mai luati de Miaita...ca e baiat bun si nu trebuie sa ii repetati,credeti ca el nu stie?

Comment

• citat
          Originally posted by DISSSEL View Post
          aloo ce e aici alcoolicii anonimi?....discutam de propuneri in cadru clubului nu evaluam pe
          Miaitza....continuati la off topic....
          ms disel de sustinere
          sigpic
          Ma chinui la ceva mai performant

Comment

• maine mai facem o tura de sticare pentru alex, sib, rwm, punto si dmd
            fara linkuri externe in semnatura

Comment

• ursule..te uiti pe lista cu ce vreau eu...si sper sa nu fiu plecat pe uichendu asta sa le iau si eu
              low....&.....slow

Comment

• da ma am vazut 2 surprize, 1 de parbriz si 2 www mici...corecteaza-ma daca gresesc..

Comment

• bun bv ai cadou de la mine 5 bani))
                  low....&.....slow

Comment

• )) traficantilor
                    prost.

Comment

• 1-emblema surpriza contie exact ce contine si cerculetul de pe steag- 5 RON bucata
                      2-sticker de parbriz cu LC Pitesti 7,5 RON bucata
                      3-sticker cu www logan club .ro - MIC 2,5 RON bucata
                      4-sticker cu www logan club .ro - MARE 10 RON bucata
                      5-sticker de parbriz cu FAN logan club - 7,5 RON bucata

cei care vreti sa va treceti pe lista scrieti cate bucati vreti x nr aferent stickerului ca sa nu creem confuzie;si copiati toata lista inclusiv preturile

-KTL: 1x4
                      -cosmin lada 1x5
                      -Adrian GDA 1x1
                      -AG 23 YNG 1x4
                      Gata si sticarele pentru alex, sib, RWM, punto....sunt la Mihai DMD

Comment

• Ba ce baieti descurcareti ..
                        sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• EU PROPUN CUN PROIECT TOTAL NOU... in principal legat de KG in plus ..si nu numai , LEGAT DE SANATATE IN GENERAL
                          Avand in vedera ca majoritate timpului il petrecem la birou sau in masina eu propun sa facem si putina miscare....macar 2 zile pe saptamana sa mergem la o sala de forta ,sauna,bazin,etc

...posturile "mistocare" si off topic vor fi sterse asa fitzi constructivi...
                          Last edited by DISSSEL; 15 February 2010, 11:41. Reason: Automerged Doublepost
                          prost.

Comment

• dada, usor de zis pt tine. si pt cei care toata ziua de lucru sunt pe teren si in picioare ce propui? sedinte de relaxare si masaj?
                            printre altele sunt pt bazin, oficial de la inceputul lui martie.

Comment

• Va astept la sala in mioveni....
                              AG 16 Y M A

Comment

• ..sau la campulung ca e mai aproape))

Inclusiv relaxare si masaj...se fac in acelasi loc
                                Last edited by DISSSEL; 15 February 2010, 13:31. Reason: Automerged Doublepost
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google