Sugestii,idei,propuneri LCPitesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma bag si eu sa dau suncaloriferu jos
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Nu e rau,o idee foarte buna,mai ales pentru cei ce chinuie cantarul(nici eu nu sunt departe)...si nu numai.Miscarea e buna pentru oricine.Eu nu pot sa zic ca ma bag,dar daca am vreo fereastra poate cateodata va insotesc si eu

Comment

• poi sa ne zici de cat pe cat iti tb fereastra ;)

Comment

• ...cat mai mare...o luna doua acolo...nu ma incurc cu zile

Comment

• :bigtongue:
            Originally posted by DISSSEL View Post
            EU PROPUN CUN PROIECT TOTAL NOU... in principal legat de KG in plus ..si nu numai , LEGAT DE SANATATE IN GENERAL
            Avand in vedera ca majoritate timpului il petrecem la birou sau in masina eu propun sa facem si putina miscare....macar 2 zile pe saptamana sa mergem la o sala de forta ,sauna,bazin,etc

...posturile "mistocare" si off topic vor fi sterse asa fitzi constructivi...
            da chiar si pe mn ma tenteaza ideea si asa ca o sustin putina miscare nu strica e chiar necesara
            sigpic
            Ma chinui la ceva mai performant

Comment

• :bigtongue:
              ...si eu o sustin

Comment

• pai o sa trec pe la bazin sa vedem ce tarife au .....si la treaba
                Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                prost.

Comment

• da da da bravo disssel(doamne ce co organizator avem le are mah le are )
                  sigpic

Comment

• asa si??...
                    prost.

Comment

• ma, nu mai scrie cu rosu ca te vedem . eu deja sapt asta ma duc sa fac viza medicala pt bazin. daca se mai anunta cineva...

Comment

• 1-emblema surpriza contie exact ce contine si cerculetul de pe steag- 5 RON bucata
                        2-sticker de parbriz cu LC Pitesti 7,5 RON bucata
                        3-sticker cu www logan club .ro - MIC 2,5 RON bucata
                        4-sticker cu www logan club .ro - MARE 10 RON bucata
                        5-sticker de parbriz cu FAN logan club - 7,5 RON bucata

cei care vreti sa va treceti pe lista scrieti cate bucati vreti x nr aferent stickerului ca sa nu creem confuzie;si copiati toata lista inclusiv preturile

-KTL: 1x4
                        -cosmin lada 1x5
                        Gata sticarele si pentru Adrian GDA (i l-am dat), MSY si YNG (sunt la mine miercuri daca vine cineva de la mioveni le dau lor)
                        fara linkuri externe in semnatura

Comment

• in functie de cum aveti libere de paste, facem si noi un fulger cu un gratar ceva?

Comment

• ar fi o idee buna chiar as veni si eu nu am mai venit de mult (daca ma mai primiti )
                            sigpic

Comment

• ...pai noi sa te primim?Sa zicem ,dar numai daca ne chemi la nunta
                              Ar merge un fulger atunci.

Comment

• eu pun la bataie gratarul ...locatia si lemnele
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google