Sugestii,idei,propuneri LCPitesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sper la regionala sa avem multe surprize , ( sa aveti masinile pregatite ) deja am pus ceva p hartie sa vedem daca ne lasa , tinem legatura , app va asta duminica la noi sa vb , veni-ti cati mai multi

Comment

• O alta sugestie...tot pentru regionala,poate punem ceva acolo deoparte se facem niste afise informative(pe A4 si cu ceva imagini)nu multe...dar cred ca ar fi cateva locatii(legale) unde le-am putea lipi(spalatorii,serviceuri mai mici,vulcanizari ,masina proprie-pe interior-starneste curiozitatea ca un anunt de vanzare etc ...din experienta colegilor de club din alte orase flyrele nu dau cine stie ce rezultat.
      Ce sa fac,daca momentan sunt putin ocupat...ma limitez doar la cate o sugestie

Comment

• m-am gandit si eu la asta ..dar ne trebuie cineva talentat sa il tehnoredactaze
        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
        prost.

Comment

• au murit si ideile la pitesti
          prost.

Comment

• tre sa ne mai revergoram putin sa ne vina idei
            fara linkuri externe in semnatura

Comment

• poi e taxarea la net cum era inainte la telegraf, la cuvant .
              la sugestii nu va mai ganditi atata ca oricum nu e niciuna

Comment

• Haai ma nici unu nu mai "coace" ceva pe aici
                prost.

Comment

• Pai propun sa ne mai facem si noi auziti/vazuti...macar pe forum.Vad ca multi au cam uitat de LCP.Un stimul ceva...spre aducere aminte

Comment

• aha. bag eu un virus cu extensie de fiesier video sa il ia toata lumea si inchid messu. sa vezi atunci agitare pe forum

Comment

• Poti incerca...dar nu ai toate conditiile
                      Eventual virusul sa fie marca LCP,sa iti blocheze calculatorul cu vreo imagine cu clubul,cred ca ar merge

Comment

• vio stiu eu pe cine vrei sa virusezi......
                        on topic - costructiv baieti , constructiv.....
                        prost.

Comment

• instigarea si incurajarea evenimentelor neortodoxe se taxeaza cu organizarea unui eveniment festiv... eventual de 1 NOIEMBRIE (??!!!!??)

Comment

• eu propun de acum incolo toata lumea sa "vina" la intalnire cu minim un banc asa sa dezmortim atmosfera.....
                            prost.

Comment

• aha, un banc de pesti...
                              poi draq voi spuneti mai multe bancuri la o intalnire, asta ins ca altadata au scutir

Comment

• Ce ziceati ca facem de 1 noiembrie?...bancuri,pesti,virusi...poate sa le mai legam de ceva...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google