frumos frumos si pe timpul asta tot sa strans ceva
*INTALNIREA NOCTURNA *LoganClub Pitesti-Miercurea 20:00h - Stadion
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Parca am presimtit o astfel de discutie aici dar ...juca Seaua si nu am putut sa ma rup de la meci
Multumesc Alex pentru promtitudine Uko pentru poze si membrilor logan club pitesti pentru raspunsul pozitiv pe o vreme cainoasa la campania de ajutorare a casei de copii....iar pe "raceri" ii invit sa isi masoare caii putere in afara intalnirilor LCP .....
nu suntem un club de racing" suntem club de marca
aa si sa nu uit ....Vio bine ai revenit printre noiNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Fain aseara...in ciuda vremii.
...despre liniute se stie ca fiecare raspunde pentru ce face,insa daca se ajunge la cearta nu e bine si nici frumos...si cine cauta in LCP exclusiv numai curse ar fi bine sa se lamureasca intai ce inseamna aceasta comunitate,sau cel putin sa intrebe ca nu ii taie nimeni capul...poate si ales gresit prietenii...
...in rest doar sa ma tineti si pe mine la curent cu campania de Paste...poate imi fac timp sa ajung/ajut...
Originally posted by DISSSEL View Post..........
aa si sa nu uit ....Vio bine ai revenit printre noiLast edited by viorelu; 14 April 2011, 10:54.
Comment
-
Nu ii mai lua painea lui Poro ca de aia il platim cu bani grei )))
Campionule ai grija si tu pe unde postezi ..lalaiala la carciuma
Gata mi a sarit mustaru...Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment