*INTALNIREA NOCTURNA *LoganClub Pitesti-Miercurea 20:00h - Stadion

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu va uitati umbrelele pana una alta....

Comment

• asa cata.niste plase de arpechim sau saci de gunoi
      [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Foarte frumoase masinile voastre,sunt ca niste floricele colorate si placute.
        My BMW is fantastic

Comment

• dec punto daca nu ai vrut sa-ti inscrii masina prin "lanul" de "floricele" ...

Comment

• Nu am stiut de fulger costyn995,data viitoare o sa fiu mai atenta.Dar masina mea strica lanul de "floricele".Loganele voastre arata bine
            My BMW is fantastic

Comment

• Nam mai ras de mult asa cu pofta, bravo ma Zambilica, imi revin la fostele obiceiuri , adica sa postez dupa ora 12

Comment

• a inebunit zambila uaaaaaaaau blow) tinetziva ca iar posteaz rashela la 4 dimineatza.frumos azi .vantu .... sa bata linistit ca daca ma mai injura il bat si eu.ma cata ,stiam de ce te-am propus fotograf ...belea poze.daca mai faceai 2 si la cafea...da chiar .cine ne aude de cafea la 10 noaptea rade de noi.punto sa stii ca ai ratat un mare shou cu intrare libera .in rolu principal day.imi e frica de un duo mau-day.
                ne-ai lipsit vio.iar pentru "animalu"care se ocupa de intalniri bravo ma gogule.

punto cred ca sunt singurul din lc pitesti care nu te cunoaste personal.sper sa ne vedem sambata si daca mai sunt fete care vor sa intre in club..sunt bine venite.scuze ca postez consecutiv sefu.
                Last edited by alexutzu; 30 April 2009, 08:51. Reason: Automerged Doublepost
                [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• imi pare foarte rau ca nu am mai reusit sa ajung si eu la fulger,dar a intervenit ceva si a trebuit sa plec urgent la valcea,abia acum am ajuns acasa... asta e,data viitoare ;) si off : alex suna-ma maine dupa 12 la ce ora vrei cu treaba aia...
                  Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• Au aparut fete in club ? Eu nam vazut niciuna. Mau-le ne vedem data viitoare.

Comment

• eu imi cer scuze ca nu am putut sa stau mai mul cu voi dar ............ licenta bate la usa

Comment

• Succes cu licenta...cand ai timp intotdeauna sunt locuri libere la intalniri

Comment

• Nimic saptamana asta ca mam cam plictisit acasa?

Comment

• deja de lunea? )

Comment

• fane miercurea e fulger ma...deja o sa ramana stabilit ca miercurea ora 21 fulger la stadion
                              low....&.....slow

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google