*INTALNIREA NOCTURNA *LoganClub Pitesti-Miercurea 20:00h - Stadion

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nici eu nu le am cu mingea
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Eu nici atat
      http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

• ...alooo!...ce e aici?...noi daia ne intalnim sa vedem meciu'?...Conteaza sa le aveti cu Loganu nu cu mingea.Ne intalnim la stadion cu Loganurile...oricum eu nu stau mult ca nici eu nu le am cu fotbalu'...si poate tocmai daia vin ca nu ma intereseza meciu'...care vreti meciu' nu muriti primele 15 minute.

Comment

• pai tocmai ma sa facem intalnirea la o terasa sa ne relaxam da sa vedem si meciu
          low....&.....slow

Comment

• Una mica miercuri la 21.00 la stadion?Careva?
            -viorelu
            -DRN
            - DISSEL - POATE MEREM LA UN BAR CU TERASA SA VEDEM SI MECIU ROMANIA UNGARIA
            - punto
            -ionut CIA
            sigpic

Comment

• --------------------------------------------------------------------------------

Una mica miercuri la 21.00 la stadion?Careva?
              -viorelu
              -DRN
              - DISSEL - POATE MEREM LA UN BAR CU TERASA SA VEDEM SI MECIU ROMANIA UNGARIA
              - punto
              -ionut CIA
              - gaurainvena1 se intoarce (credeati ca a-ti scapat de mn ? )))))
              sigpic
              Ma chinui la ceva mai performant

Comment

• da mai sa fie un tv acolo in colt sa ne mai aruncam un oki (noi astia muscatii de microb) ..... ERA CU POATE
                Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                prost.

Comment

• ...nu exista "poate",exista"facem asa" domn coorg...ca sa stie lumea...deci numiti ceva cu tv in colt si cum facem, acolo direct sau de la stadion acolo.
                  ...hehe ce imi place carcoteala mea

Comment

• la stadion frate si dupa care pe unde vrea...oricum nu o sa pot sta mult
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

• LA STADION clar si de acolo stabilim de comun acord

@ vio - nu degeaba ti a zis cineva ca esti bun de soacra))))))))))
                      Last edited by DISSSEL; 12 August 2009, 16:06. Reason: Automerged Doublepost
                      prost.

Comment

• vin si yo in seara asta;)
                        sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• cu sau fara meci eu tot lipsa raman azi, sunt rupt de oboseala...

Comment

• si uite asa am ramas fara poze.....lume multa cum nu a mai fost de mult
                            prost.

Comment

• ..si lume noua...oricum tipic pentru nocturna,lume multa...deci de tinut minte pentru adunari importante LCP miercurea e ziua ideala

Comment

• poi de... ata ete.... nu aveti dovezi ca a fost lume multa asa ca nu va cred

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google