aha, am pe cine trage de urechi ;)
*INTALNIREA NOCTURNA *LoganClub Pitesti-Miercurea 20:00h - Stadion
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
am fost la 2 intalniri si nicio poza!!!!...hmmmm!!! ne vedem maine seara..cred..dar vreau sa ajung sa vad meciul acasa.
il rog pe domnul alex sau cine se ocupa cu comenzi de leduri sa imi aduca si mie 2 leduri albe(cele mai puternice) pentru pozitii, sau sa imi faca o comanda.
1. spanuLast edited by spanu; 8 December 2009, 20:23.fara
Comment
-
bun pai atunci ramane ca pe miercuri sa incepem sa strangem banii...fiecare da cat vrea....si cat poate da tineti minte ca e totusi pt o cauza nobila
incepem lista
1.alex
2.disssel
3.al!n
4.ionut CIA
5.bika
6.spanu
hai maritzi lista ca avem niste copii orfanide fericit de sarbatori..asteptam si batraniiNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
bun pai atunci ramane ca pe miercuri sa incepem sa strangem banii...fiecare da cat vrea....si cat poate da tineti minte ca e totusi pt o cauza nobila
incepem lista
1.alex
2.disssel
3.al!n
4.ionut CIA
5.bika
6.spanu
7.costyn955
hai maritzi lista ca avem niste copii orfanide fericit de sarbatori..asteptam si batranii
@spanu la urmatoare int iti facem mai multe poze ca sa recuperam
Comment
-
incepem lista
1.alex
2.disssel
3.al!n
4.ionut CIA
5.bika
6.costyn955
7.DRN
8.Cosmin ladaLast edited by alexutzu; 11 December 2009, 13:31.
Comment
-
fratilor da pe mine de ce m-ati pus pe lista in care tre sa dau bani? nu am luat salariul(nici nu stiu daca il iau) asa ca ar trebui sa puneti un semn de intrebare in fata numelui
costyn@ astept ca data viitoare sa ma bagi in sedinta... foto.
imi comanda cineva leduri pentru pozitie?aveti pe stoc?miercurea viitoare ne vedem sigur!.fara
Comment
-
pozele de miercuri ca am uitat draq de ele
Comment
-
-
...daca te uiti aici http://www.loganclub.ro/forum/intaln..._00-t8909.html
si la data te prinzi imediat.
Glume din ciclul "sa radem cu/de DMDu"
Comment
Comment