esti binevenit oricand ai timp. miercurea si sambata cel putin o sa fim cam mereu la stadion
Sa Ne Cunoastem...(doar pentru Pitesti)
Collapse
X
-
Deci,asteptam aicishea membrii mai noi sa ne povesteasca ce si cum despre dansii,eventual sa stim si noi despre ei cum le zice ca daca nu o sa ii strigam dupa numarul de la masina... ...si nu toate numerele suna bine,unele chiar nu se pot pronunta
Comment
-
deci..ca sa ma prezint) pai nr meu de la masina se retine foarte usor ) bine normal ca nu as prefera sa fiu strigat dupa el..dar acuma daca nu mi se retine numele..aia e) daca vedeti un AG-02-FES..e posibil sa fiu eu detalii despre masina..e clasica in sensu ca nu am pus si nu am scos nimic de pe ea..e asa cum mi-a dat-o uzina..motoru 1.6 full option. Deocamdata o mai impart cu tata dar sa vedem cand i se ia lui sa i-o tot cer si o sa mi-o dea definitiv(sper).In rest, despre mine nu e mare lucru de spus..rad foarte mult.cred ca am totusi o problema cu asta..cand toata lumea e trista pe mine ma bufneste rasu :-? probabil o sa fac un control cat mai curand. In fine, sunt coleg de clasa cu hack, Imi place baschetu, ma ajuta si inaltimea ) si sper sa apar la urmatoarea intalnire sa ma cunoasteti mai bine aa..apropo, mie imi spun unii PITICU..dar fiecare imi spune cum vrea, nu fac fiteLast edited by cataaa; 25 October 2010, 21:57.AG-02-FES
Comment
Comment