Senzori parcare ca in imagine, 270 lei, montaj inclus ; serigrafia ti-o schimb gratis.
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
-
@Laurch : sorry, but ...NO !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Originally posted by laurch View PostSalutare la toata lumea,
Ma intereseaza si pe mine sa schimb "consola" schimbatorului de viteze de la un logan ph1 cu cel de logan ph 2, de care am inteles ca are si spatiu de depozitare... Ma poate ajuta careva cu informatie in ceea ce priveste pretul si locul unde se gaseste.
Multumesc pt raspunsuri.
Km fara probleme la toti ;)
Comment
-
s'a mai vorbit despre pleoape,cam greu sa le gasesti deja vopsite,in general ele sunt negru lucios(cel putin asa am vazut pe aici pe la noi),iar husa aia pentru capota la ce foloseste ca am vazut pe cateva masini,sa nu mai sara pietricele de la rotile masinilor din fata?
Comment
-
Salut fratilor...am si eu niste pasarici pe creier.Veau sa imi montez pe spate niste boxe mai mari.Mentionez ca pe sapate am boxe de 13 cm diametru(dupa ce m-am convins ca sunt de 13) am cautat ceva mai de doamne ajuta si am gasit dar tot nu sunt suficiente pe spate. Am gasit niste boxe BOSCHMANN care sunt bune, dar as vrea sa le pun pe fata, iar pe spate sa montez un set de boxe tot BOSCHMANN pe care le am de la o alta masina.Bubita este ca sunt ovale si sunt 150x230mm; si am si centuri in 3 puncte in spate.
Daca merg montate(daca cineva a montat boxe asa de mari pe spate)??, unde le-a montat(service, firma care monteaza, in ploiesti sau in apropierea ploiestului, cat a costat)?
Si a doua pasarica care sta pe creier, vreau sa imi pun folie si pe spate si pe fata omologata. Am inteles ca exista si folie omologata pentru fata(parbriz+geamuri stanga,drapta fata). daca ma insel va rog sa imi spuneti.
si acum ma intereseaza daca merge: unde, cat costa, este vreo firma care pune si spate si fata omologat???Ce am inteles eu ca ar fi o firma in malu rosu care ar pune omologata fata+spate.si-a pus cineva?? sper sa nu va plictisesc cu nuvela mea...bafta
Comment
-
se poate sa fie omologata si fata dar chiar azi am fost in malu rosu la un service care monteaza folie ,dupa ce au terminat cu mine a venit un facelift alb caruia i'au pus folie si pe laterale din fata dar era aproape insezizabil,l'am intrebat pe tipu de acolo daca se poate o nuanta mai inchisa si mi'a spus ca ei numai raspund daca te opreste politia,de putut iti pune ce nuanta vrei tu dar nu ti'o omologheaza.si profit de ocazia asta SA II MULTUMESC LU PYGMALION!
Comment
Comment