La ce firma ? .. vreau si eu sa-mi pun folie si la cati bani
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Incercati si aici : http://www.larsauto.ro/folie_omologata.html
Cand am pus eu, era 300 lei doar spatele (luneta+laterale) si 400 lei complet.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Dar nici nu-ti zgirie fetele de usi cei de la Brebu...Oricum, e bine ca avem de unde alege ...Am vazut la cineva geamurile ionizate la Pitesti, aveau deja mai mult de 2 ani si aratau impecabil...Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Originally posted by dreamster View PostAm si eu pe cineva care pune folie,am eu pusa , autorizata pe spate,pe fata am ales neautorizata dar tot nu am avut probleme. Daca vreti e in jur de 2,5 milioane si dreamer are nr meu. Cu respect.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
25% inseamna a doua categorie din cea mai intunecata .. prima e de 5% a doua de 25% .. a treia de 50 % iar a patra de 75% .. eu cred ca tu te refereai la 75% .. dar chiar si cu aia nu o sa primesti de la nimeni autorizatie .. pt ca pe fata nu se da autorizatie !! .. io am 50% pe fata .. si ca altii merg pe blat ..
Comment
Comment