If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
25% inseamna a doua categorie din cea mai intunecata .. prima e de 5% a doua de 25% .. a treia de 50 % iar a patra de 75% .. eu cred ca tu te refereai la 75% .. dar chiar si cu aia nu o sa primesti de la nimeni autorizatie .. pt ca pe fata nu se da autorizatie !! .. io am 50% pe fata .. si ca altii merg pe blat ..
Mihai daca mai citesti odata ai sa vezi ca am zis 25% negreala,ceea ce ar insemna cat cat de negru e geamu...25% din 100%...adica 75% deschis la culoare...
Folia pe spate este autorizata rar,numarul meu am impresia ca este pe topicul numere de telefon ale membrilor ploiesteni,daca nu da-mi un pm si se rezolva.
Numai bine va urez
cine si-a pus boxe ovale pe spate?...se pot pune?....vreau sa pun niste boxe de dimensiuni 150x230mm. Am pe spate boxele stoc de 13cm diametru; am centuri in spate in 3 puncte.
Este vreo firma prin ploiesti care monteaza??
Salut loganistilor! Este o firma in ploiesti,Sinvex ii zice,este la nord,langa depoul de tramvaie si statia de microbuze. Eu mi-am pus pe spate boxe de 17 fara sa decupez nimic.Am indoit marginile gaurilor cu un patent,si a mers fara probleme.
Va rog frumos,pt cine stie,explicati mai clar unde este dezmembrarea aia de la Blejoi,sa nu bajbai pe acolo.
Dancor (dezmembrari Ploiestiori , com Blejoi) ajungi in felul urmator .. treci de bereasca , iar la primul sens girator care duce spre varianta de est sau spre Valea Calugareasca faci la dreapta .. si la vreo 1 km de reprezentatnta Mercedes pe dreapta este Dancorul .. se vad multe masini .. sunt 2 curti de masini dezmembrate !!
Am si eu o intrebare pt cei care au habar de mecanica .. se poate adapta sau pune un compresor turbo pe motorul 1.6 8 supape .. cat ar costa si de unde as putea sa iau .. de pe alta masina se poate adapta ?
Se poate pune ori compresor ori turbina,nu exista compresor turbo...si daca rasfoiesti pe aici ai sa vezi ca vgroza si-a pus un compresor de mercedes pe 1,6 8v ca al meu(si ca al tau) si l-a dus in 122 cp la roata,ceea ce inseamna 150 la motor si mult ptr logan. Se poate deci ... investitie destul de mare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment