Nush ce sa zic cu intalnirile,vroiam sa vin weekendul care a fost dar m-a dus mama la bunici cu o urgenta si am plecat de acolo fix la 6,am vb cu gmc la telefon....Cat despre masina,ce sa zic,am avut belea cu ea acum 2 zile si mi s-a pus pata sa o vand. Sa vad cat ma costa sa o fac si ce are exact(a iesit fum de sub capota,foarte alb si foarte dens).
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Ptr turbo pe logan : Exista un kitt turbo universal ...ce merge pus cam pe orice masina .... Daca pui asa ceva necesita mai multe imbunatatiri Mihaitza . Cum ar fi : Sistem de franare mai eficient ...si din propria initiativa vreau sa iti spun : caroseria de logan nu cred sa reziste la valorile astea decat daca o intaresti foarte bine ....necesita si o suspensie sport daca tot faci chestia asta ..sa nu faci ca barca cand schimbi vitezele. Kitt-ul de turbo costa 2000€ fara montaj si se poate comanda de pe un sait din japonia. Cred k exista un logan in Buc. cu asa ceva ..mai intreaba pe ici pe colo ;)
Comment
-
Super Oferta Schimb !
SCHIMB ! capac portbagaj cu eleron pe unu fara eleron . Cerinte : masina sa fie ALBASTRU MARIN si sa nu aiba buton de deschidere la capac...sa fie cel care se deschide din cleie(ca al meu din poza)...cer o mica diferenta. Cine este interesat ma poate contacta la nr de telefon : 0788422520. Cu respect GMC!!!Attached Files
Comment
-
salut baieti.azi k tot a fost frumos afara am zis sa ma ma apuc sa pun si eu cotiera si inele cromate pe masina.m-am cam chinuit sa pun cotiera dar merita.mie imi place cum a iesit....ps:ultimele 2 poze sunt cu inele vechi,ele sunt doar vopsite cu spray gri in 3 maini la intervale de 10 min.nu sunt date cu lac.cine le vrea,le dau cu 20 lei.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
cred ca eu eram cel cu xenonul de la ultima intalnire. este de 6000 K, H4, bixenon si m-a costat o nimica toata (320 lei). de montat le-am montat singur.
Comment
Comment