Am montat azi cu Fratello CB+CI.Multumesc pentru promptitudine!
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Cu multa placere ! Sper ca sambata viitoare sa iti montam si oglinzile de Prestige . Numai bine !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
450 statia si subwooferul .. ambele blaupunkt luate de la domo ..50 ron cablurile de conectare la baterie si la casetofon .. si cinste pt montaj la Marian la GMC.. te intelegi cu el :P .. ca asta e baiatul bun la toate ..
La urmatoarea intalnire am de facut si eu nijte "donatii" .. un set de deflectoare fata-spate .. le-am avut pe masina pana mi-am facut geamurile negre .. si o protectie pt capota .. si un set de capace cu multe spite .. originale .. purtate pe masina mea vreo saptamana .. si mai am o chestie care se pune deasupra la casetofon si da o lumina albastra .. nu l-am folosit niciodata .. cam atat .. doritorii ar face bine sa se prezinte la urmatoarea intalnire pe care o va anunta Marian
Comment
-
far logan tuning cu angel eyes mega drive, trecute pe casco, faza scurta reglata, cutie , declaratie conformitate,factura,papuci de schimb,cabluri etc, folosite pe jucaria personala cca 3 luni, se preteaza la xenon, lupa pe ambele pozitii, becuri doar pe faza scurta, 250ron negociabil sau schimb cu toba finala sport sa mearga pe logan (ca diametru si lungime).pt detalii lasati mesaj cu nr si va contactez eu.
pt reglaje si alte cele utile"...d-nu` marian este mai mult decat dispus sa va ajute....adaptare de mecanism intern pt ajustare pe verticala..leduri ..etc.. discutati cu el ..eventual alte detalii.multumesc.stima.SIC CUNNECTANDO REM
Comment
Comment