Mi-am luat anvelope de iarna. Unde imi recomandati sa le montez/echilibrez, in Ploiesti ? Multumesc !
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
-
Nu e nevoie sa citezi ultimul post !
Preturi acceptabile si calitate destul de buna este la vulcanizarea de la Podul Inalt langa benzinaria Ghinea, pe partea drepta pana in restaurantul acela pe sensul de mers spre Real. Fac treaba buna la bani putini. Recomand..eu acolo imi fac mereu la masina ce tine de domeniul vulcanizarii.Last edited by MihaitzaMCV; 27 October 2010, 11:15.
Comment
-
Sambata imi fac resofatare .. schimbat leduri bord + consola centrala .. schimbat ecranul din bord cu unul negativ .. montat butoane cu impuls .. activat inchidere usi la o anumita viteza .. si mai vedem ce idee imi vine pana atunci ..
Plus ca mi-am luat manerele de ph2 .. si sper ca vineri sa le montez ..
Comment
-
*vand kituri bixenon h4 noi pentru logan 6000k culoare alb albastru
preturi promotionale pentru membri logan club.
250 ron / kit garantie .asiguram si montaj pentru ploiesti 50 ron.
*leduri pentru pozitie,plafoniera, lumina numar , becuri cu 5 leduri pozitionate circular lumina intensa alb albastru. Pret 40 ron /.set 2 becuri
*bastoane telescopice pentru aparare din otel cu husa pret 35 ron/ buc
sau pm
Comment
-
vand 2 difuzoare auto SAL XPRO noi in cutie cred ca mai am si garantia sau schimb cu toba sport sau oglinzi eletrice
pret 100lei negociabilAttached Files
Comment
-
Multumesc pentru feed-back-ul pozitiv ! Sper sa fii multumit pe deplin si sa putem sa-ti fim de folos si pe viitor ! Drumuri bune !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
Comment