vand subufer blaupunct si statie sony 600 w 300 ron
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Originally posted by sli_waz View Postvand subufer blaupunct si statie sony 600 w 300 ron
Comment
-
5w30 recomanda
0w40 exclent
0w30 superbun dar e exagerat de scump
la producatoti nu prea conteaza 99% sunt la felbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
vind rezerva
vind rezerva echipata cu anvelopa barum briliant
nu a fost folosita decit maxim 100 km .
pret 300 ron negociabilbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
nu , de preferat o dau intreaga , altfel o pastrez,
gaseste pe cineva care vrea anvelopa si impartiti pretulbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
de vinzare 2 discuri pline 238 ferodo folosite 10 km pret initial 150 ron , atit am dat eu pe ele, se potrivesc la 1.4 si la o parte din 1.6
pretul este negociabil. eu treb sa le dau ca nu am ce face cu ele mai fac si o reducere ca vin sarbatorilebaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
cablurile le am luat eu in grija". ... oricum ..cine e interesat..le schimb cu un mp3 auto cu stick sau cu oglinzi de mcv electrice. cine e interesat..sa mi dea de stire.
mentionez ca am si cablul de remapare..insa n am imagini..cine se ofera..:???)) ala as intentiona sa il pastrez insa..cum vin vremuri bune"..cine stie...!? ramane de vazut. astept propuneri?!SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
diagnoza
cablu diagnoza am la fel si laptop tot ce trebuie e sami dati un pm inainte de intilnire sa vin cu ele
momentan fac decit diacnoza si stergerea erorilor
cablu si soft pentru remapare nu detin si nici nu ma simt inca in stare , cunostintele mele sunt destul de limitate , pentru moment dar si cind ma fac marebaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
Comment