se vinde telefon samsung c3530 pret 170ron !!!!telefonu are tot la el , adica cutie , incarcator , casti , cablu de date !!!UP
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
am si eu de vanzare o rulota adria(5000ron) si un scuter rich(1000ron).daca auziti pe cnv care vrea...
Comment
-
Vand tableta PC MID, 7", Android 2.2, Android market, Youtube, Office, avi/divx/mp4, mp3, WiFi, SD-card, LAN, senzor de rotatie, camera frontala, 0.3 MP, etc., etc., perfecta stare hardware si software. Se livreaza cu manual, incarcator, adaptor 3G/USB, stylus. Pret fix 250 lei.
link descriere : http://www.ebay.com/itm/NEW-MID-7-Go...item336f86ee5aModule Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
.
Originally posted by Fratello View PostVand tableta PC MID, 7", Android 2.2, Android market, Youtube, Office, avi/divx/mp4, mp3, WiFi, SD-card, LAN, senzor de rotatie, camera frontala, 0.3 MP, etc., etc., perfecta stare hardware si software. Se livreaza cu manual, incarcator, adaptor 3G/USB, stylus. Pret fix 250 lei.
link descriere : http://www.ebay.com/itm/NEW-MID-7-Go...item336f86ee5a
Comment
-
Originally posted by vladcosmin View PostVand adidasi Puma,nr 40,5 (UK7 US 8) Pret:140 ron.Adidasii sunt noi,originali,vin in cutia lor,cu etichete,etc.
Vand sony ericsson C510,telefonul mai are garantie la Vodafone pana in martie 2012,are card de 256mb,casti,cablu de date,cutie,etc.Este codat vodafone,pret 180ron.Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.
Comment
-
dau si eu farurile mele...poate se gaseste careva....15o ron.. pret fix. cutie..tot..becuri ..reglate..acte..etc.. au nev doar de un set de xenoane..si de un led .. ca e ars!! in rest..numa` bune!! schimb de e cu niste oglinzi de mcv..!! astept oferte!!
waz ule ..mai vrea nenea" ala ? sau ba~? ti o mai dat vre un raspuns !?SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
vand bara fata logan cu tot cu poriectoare si vopsita rosu perlat cu negru mat230 ronMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
vreau sa imi iau una de mcv.. mi-a gasit cineva 150 de lei dar fara grila..e vopsita albastra..daca intereseaza pe cineva sa ma anunte
neo tu de unde ti-ai luat grila aia la bara?Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment