Eu le-am vopsit la unchimiu in garaj cu spray-ul lui...nu m-a costat nimic,am dat decat o mana si se vede ok zic eu.
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
salut
sunt nou pe forum!..am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.vreau sa montez un kit exterior pentru logan pe spate...unde sa ma duc?si eu sunt din ploiesti dar inca nu stiu pe unde se monteaza. stie careva?sau tre sa ajung prin bucuresti?...multumesc anticipat!sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
La ora 18 definitivez lista de programari pentru maine (vezi postul din pagina precedenta). Daca mai sunt doritori, astept telefon.
PS : Vopsire inele aeratoare + manere usi (la vopsitor de meserie, cu Plastoprimer, vopsea 2 straturi si lac, tot in doua straturi) la pretul de 80 lei.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
ieri am terminat finalizarea PROIECTULUI !'' COMANDA CD PE VOLAN ''cum este la clio Deocamdata fuctioneaza : Volum + si - Urmand ca in celelalte zile sa termin toate legaturile de facut pe cd ....si poze !
Comment
-
Salutare baietii !!
Din pacate .. sau din fericire (pt unii ) .. eu nu o s mai postez nimik pe forum pt ca nu imi plac regulile astea tampite si mai am o problema cu sefia .. ca nu imi place sa dau socoteala cuiva .. in fine asta e problema mea personala .
In rest va urez cat mai multe intalniri si toate cele bune !!
P.S. : Asta e ultimul meu comment !
Comment
Comment