Mihaitza ...te-am rugat sa ma informezi si pe mine cand deschizi un thread ...PTR ANU TI SE INCHIDE ACEL TREAD ...sa iti spun ce sa scrii la numele acelui tread si in primu coment ...De azi inaintr faci cum vrei !
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Originally posted by PH-16-GMC View PostMihaitza ...te-am rugat sa ma informezi si pe mine cand deschizi un thread ...PTR ANU TI SE INCHIDE ACEL TREAD ...sa iti spun ce sa scrii la numele acelui tread si in primu coment ...De azi inaintr faci cum vrei !
Comment
-
Puteti sa deschideti cate vreti voi ! Daca nu sti ce sa scri in primu post ...sa ma anuntati ! La asta m-am referit ...Poti intreba pe Mihaitza ,Sulaevu ei au deschis thread-uri si li sa inchis de moderatori ;) Si nu sunt singuri pe acest forum la care sa intamplat ....Nu este forum-ul meu sa iti spun ce sa faci ....asa ca deschide thread ca sa fie inchis de moderatori pe motive ca sunt asemanatoare ..sau nu ai postat ca sunt special ptr sectiunea din care vrei tu ....SI TOT ASA .....sa aveti motive de cearta ;)
Comment
-
sal loome. scuze pt intruziune... care vrea niste angel -uri sa ma anunte...le dau ca 1) m-am saturat de ele 2) chiar nu mai am lovele sa le pun set de h1..aia e..care se ofera..dicutam pe mess..sau particular...au acte..factura..sunt puse si pe casco..etc..n au decat 3 luni..din care pe masina ..timp efectiv..cam aproape 2..le am pus pe cele vechi la loc. care doreste..la schimb cu un set h4 bi- pe astea stock...chit ca e folosit..sau nu. n am pretentii sa fie mama firmei sau alte cele...doar sa aiba acte si event un tuv sau un e-.....cine stie ..!.. multumesc. pentru alte detalii..stiti cum sa ma gasiti. numa` bine.SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
Vand DVD portabil DIKOM citeste orice fel de fisier si de pe USB nu numai de pe CD....Telecomanda , iesire TV , iesire statie auto ,Iesire casti, incarcator camera , acumulatorul tine cam 6 ore
PRET 280 RON
Comment
-
stie cineva de unde fac rost de un "difuzor"(cred k asa i se zice) ca cel din poza?...stiu k la Dacia este dar nu se vinde singur...doar dak iei tot kitul.daca stiti pe unde gasesc si la ce pret.multumesc.Attached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
20 de lei si e a ta !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
Comment