gasesti jante noi la135 lei/buc.la car france .transportul este gratuit
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Originally posted by Spicer View PostAm gasit la demontari langa Gara de Nord, 100 lei bucata, da tre sa mai astept 1 luna, doua.Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postla Sorin nu?are cred ca cele mai bune preturi de dezmembrari din zona...
Originally posted by Regele Nord View Postgasesti jante noi la135 lei/buc.la car france .transportul este gratuit
Comment
-
[QUOTE=Spicer;1214631]nu nush, am trecut doar pe acolo si am intrebat , il cunosti ?
da il cunosc..acuma am fost de mi'am luat un proiector sh de la el 30 de lei ;))) si luni ma duc dupa maciulieMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by paqo View PostSalut! Un beculete d-ala pentru butoanele de la geamuri electrice a gasit cineva sau un buton cu totul? A ramas un chior butonul ala si se vede cam urat in bord :PLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
stie cineva de unde se poate achizitiona un senzor de nivel stropgel ? sau din acela de la filtrul de motorina de la Logan? si un pret in final,multumesc anticipat
cum se face ca atunci cand vreau sa postez si eu ceva mai am un post tot de-al meu inainte,ROG un moderator sa imbine posturile
CAPACE LOGAN originale in stare perfecta set 4 bucati-50 de lei
maine o sa revin cu poze cu capacele!
Va doresc o seara buna tuturor!
donez 2 difuzoare blaupunkt,cele din fabrica
donez 2 difuzoare blaupunkt,cele din fabricaLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by Andr33y4Kry View Poststie cineva de unde se poate achizitiona un senzor de nivel stropgel ? sau din acela de la filtrul de motorina de la Logan? si un pret in final,multumesc anticipat
cum se face ca atunci cand vreau sa postez si eu ceva mai am un post tot de-al meu inainte,ROG un moderator sa imbine posturile
CAPACE LOGAN originale in stare perfecta set 4 bucati-50 de lei
maine o sa revin cu poze cu capacele!
Va doresc o seara buna tuturor!
donez 2 difuzoare blaupunkt,cele din fabrica
donez 2 difuzoare blaupunkt,cele din fabricaNe place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
nu se indura nimeni pt o sigla ?? (( va rooog , parca am masina dezmembrata fara sigla aia ... asta bineinteles daca aveti p-acasa si va incurcati de ea :-sAttached Files
Comment
-
-
Comment