n-are cry`..il am de circa 2 luni aproape..si l-am trecut prin toate cele teste. asa cum am discutat.. in caz ca nu e cazul sa-ti schimbi jucaria.. si era doar de la sim.. let me know Google translate : da-mi de stire (cica in romana)..ok?..numai de bine. oferta e inca valabila!
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
SIC CUNNECTANDO REM
-
For Sale : LG KP501 Cookie argintiu, codat orange, impecabil, cutie cu toate accesoriile originale + husa (pret 149 lei) si Sony Ericsson K810i Golden Ivory, culoare deosebita, foarte rar, stare foarte buna, necodat, cu incarcator si cablu de date originale (pret 135 lei). Preturile sunt negociabile, in limita bunului-simt. Pentru alte detalii, PM.
Comment
-
cine are un buton de geamuri electrice cu impuls? imi trebuie doar unul singur,nu e ptr mine,e tot ptr un coleg loganist care are la geamul din stanga buton cu impuls,iar la geamul din dreapta nu are,va rog un raspuns urgent ! multumesc anticipat !Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
poftim : http://www.okazii . ro/caroserie/portiere/buton-impuls-geam-electric-logan-duster-sandero-a115830489
Comment
-
Vand! Telefon LG GM360, incarcator + cablu de date cu USB, casti, camera 5 megapixeli, MP(se pot vedea si videoclipuri), 60 mb memorie interna, card microsd de 4 GB (inclus). inca mai am cutia de la el, telefonul merge de 9/10..arata de 9/10...nu prezinta zgarieturi pe suprafata ecranului,are o mica lovitura in coltul stanga jos al telefonului.probleme n-am avut cu el... este cumparat din decembrie 2011 din germania...pretul ramane la 150 lei. rog seriozitate...cadou husa pentru el si un stylus pen..
Se mai adauga:
- un set de manere exterioare stock PH1 la 40 lei;
- un set de manere interioare stock PH1 (vopsite gri) la 40 lei.
Pentru cei interesati ma puteti contacta pe tel: 0720226810.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Vand Amplificator auto Sansound 2 Canale,putere 80 W,stare de functionare perfecta,potentiometre de Nivel,bass si treble,low si high input,comutator on/off
Pret 50 LEI!
DSC00033.jpg
DSC00034.jpg
DSC00036.jpg
DSC00035.jpgLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
Comment