andree adul la scola sa il vad ca am bocsa prin casa si cam imi fac cu ochiu
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Originally posted by bidepa View PostVand! Telefon LG GM360, incarcator + cablu de date cu USB, casti, camera 5 megapixeli, MP(se pot vedea si videoclipuri), 60 mb memorie interna, card microsd de 4 GB (inclus). inca mai am cutia de la el, telefonul merge de 9/10..arata de 9/10...nu prezinta zgarieturi pe suprafata ecranului,are o mica lovitura in coltul stanga jos al telefonului.probleme n-am avut cu el... este cumparat din decembrie 2011 din germania...pretul ramane la 150 lei. rog seriozitate...cadou husa pentru el si un stylus pen..
Se mai adauga:
- un set de manere exterioare stock PH1 la 40 lei;
- un set de manere interioare stock PH1 (vopsite gri) la 40 lei.
Pentru cei interesati ma puteti contacta pe tel: 0720226810.
Manerele exterioare si interioare raman la vanzare.
Se mai aduga triple stock cu semnal alb....160 lei impreuna.
(stopul din dreapta a fost vopsit partea alba de la marshalier cu vopsea rosie pentru stopuri..dar cu timpul si stand in soare s-a decolorat).sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Originally posted by unknown View Postdaca ai drum la bv il iau eu ..imi pare rau,daca vrei trimit cu curier sau posta,stima
Originally posted by Andr33y View PostVand Radio CD Auto Sony Xplod - CDX-A250 stare impecabila,functionabilitate 10/10,aspect 9/10,accept si oferte din partea voastra doar cu alte cass-uri cu sau fara diferenta din partea voastra,pozele sunt urmatoarele :
[ATTACH]379790[/ATTACH]
[ATTACH]379791[/ATTACH]Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
-
garantat nu) nici genul meu nu e ,dar mi-am facut treaba cu el,si acu m-am saturat de el
Originally posted by Andr33y View PostVand Amplificator auto Sansound 2 Canale,putere 80 W,stare de functionare perfecta,potentiometre de Nivel,bass si treble,low si high input,comutator on/off
Pret 50 LEI!
[ATTACH]396484[/ATTACH]
[ATTACH]396485[/ATTACH]
[ATTACH]396486[/ATTACH]
[ATTACH]396487[/ATTACH]Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
Comment