andree adul la scola sa il vad ca am bocsa prin casa si cam imi fac cu ochiu
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Originally posted by bidepa View PostVand! Telefon LG GM360, incarcator + cablu de date cu USB, casti, camera 5 megapixeli, MP(se pot vedea si videoclipuri), 60 mb memorie interna, card microsd de 4 GB (inclus). inca mai am cutia de la el, telefonul merge de 9/10..arata de 9/10...nu prezinta zgarieturi pe suprafata ecranului,are o mica lovitura in coltul stanga jos al telefonului.probleme n-am avut cu el... este cumparat din decembrie 2011 din germania...pretul ramane la 150 lei. rog seriozitate...cadou husa pentru el si un stylus pen..
Se mai adauga:
- un set de manere exterioare stock PH1 la 40 lei;
- un set de manere interioare stock PH1 (vopsite gri) la 40 lei.
Pentru cei interesati ma puteti contacta pe tel: 0720226810.
Manerele exterioare si interioare raman la vanzare.
Se mai aduga triple stock cu semnal alb....160 lei impreuna.
(stopul din dreapta a fost vopsit partea alba de la marshalier cu vopsea rosie pentru stopuri..dar cu timpul si stand in soare s-a decolorat).sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Originally posted by unknown View Postdaca ai drum la bv il iau eu ..
Originally posted by Andr33y View PostVand Radio CD Auto Sony Xplod - CDX-A250 stare impecabila,functionabilitate 10/10,aspect 9/10,accept si oferte din partea voastra doar cu alte cass-uri cu sau fara diferenta din partea voastra,pozele sunt urmatoarele :
[ATTACH]379790[/ATTACH]
[ATTACH]379791[/ATTACH]Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
-
garantat nu ) nici genul meu nu e ,dar mi-am facut treaba cu el,si acu m-am saturat de el
Originally posted by Andr33y View PostVand Amplificator auto Sansound 2 Canale,putere 80 W,stare de functionare perfecta,potentiometre de Nivel,bass si treble,low si high input,comutator on/off
Pret 50 LEI!
[ATTACH]396484[/ATTACH]
[ATTACH]396485[/ATTACH]
[ATTACH]396486[/ATTACH]
[ATTACH]396487[/ATTACH]Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
Comment