If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dorupoapa , da , acela este modelul , imi pare rau ca nu am facut poza si scuze de intarzierea raspunsului , dar am fost plecat ... daca e ti-l dau duminica la sala la intalnire ( daca vei fi prezent ;)) )ca o sa il am in portbagaj ( unde a stat si pana acu ) )
nu pot veni duminica la intalnire pt ca sunt sch2,daca se organizeaza pana in ora 12-13 ajung,daca nu ramane sa vin eu sa l iau de la tn,ms frumos si numai bine!
ce probleme are ?... si daca poti sa ii arati cateva poze..se poate ca duminica la 15:00 la sala sporturilor sa il vad si eu ..si in ce retea este telefonul codat !!
Telefonul este decodat,nu are niki un fel de problema ,doar k fata nu este ft impecabila,bateria tine 3-4 zile...dk ajung o sa`l vezi ...poze nujt dk am poate o sa `i fkdasta e la pretul asta!
Vand amplificator Mac Audio Fearless 4000 in stare perfecta de functionare. Vine in cutia cu care a fost cumparata, telecomanda pe fir si ce a mai fost prin ea la momentul cumpararii. Nu a fost reparata/umblata niciodata in ea, se poate face orice proba doreste cumparatorul!
Magazin de Electrocasnice Premium cu peste 20000 de produse din categoriile Frigidere, Aragazuri, Cuptoare, Plite, Hote, Masini de Spalat, Aspiratoare
conector USB pentru iPod
conexiune full speed pentru iPod
reda fisiere MP3, WMA, AAC, de pe memorii portabile USB (nu are CD)
putere: 4 x 45W
3 perechi de preout-uri
display LCD alb
convertor DAC 24 biti
afiseaza ID3-tag
poate controla magazie CD/MP3
compatibil comenzi pe volan (necesita adaptor)
pregatit pentru bluetooth (necesita adaptor)
intrare auxiliara (necesita adaptor)
compatibil telecomanda
conector ISO
panou frontal detasabil
Motiv vanzare: upgrade!
Pret : 500 ron negociabil
masa 8 persoane de vanzare,dublata cu abs pus pe ea..(abs=plasticul pus de jur imprejurul mesei,este mult mai rezistent decat melamina)pret 320 lei negociabil..predare personala in ploiesti(trimit si in tara prin curier)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment