pentru climatizare?
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Comment
-
Vand lupe Bi-xenon universale:
***Lupe bi-xenon cu diametrul de 2,5" pentru faruri H4/H7,pret 220ron:
-merg montate pe orice tip de far care functioneaza cu becuri normale H4 sau H7.
-functioneaza cu kituri xenon normale cu bec H1 (mult mai ieftine si mai usor de inlocuit fata de lupele chinezesti).
-structura metalica (fata de plastic,la cele chinezesti).
-lumina foarte concentrata fara sa ii orbiti pe cei din fata(mult mai buna chiar si ca cele G8).
-faza lunga si faza scurta se realizeaza printr-un obturator care se ridica si coboara atunci cand comutati pe faze.
-nu necesita modificari asupra farului,sa taiati,etc,doar se demonteaza farul iar lupele se prind de oglinda foarte simplu cu ajutorul accesoriilor din kit.
-shrouds ( palariile care vin peste lupa ) cadou
poze 1,2,3,4
***Lupe bi-xenon cu diametrul de 2,5" pentru faruri H4,pret 240ron:
-merg montate pe orice tip de far care functioneaza cu becuri normale H4
-functioneaza cu kituri xenon normale cu bec D2S (mult mai ieftine si mai usor de inlocuit fata de lupele chinezesti).
-structura metalica (fata de plastic,la cele chinezesti).
-lumina foarte concentrata fara sa ii orbiti pe cei din fata(mult mai buna chiar si ca cele G8).
-faza lunga si faza scurta se realizeaza printr-un obturator care se ridica si coboara atunci cand comutati pe faze.
-nu necesita modificari asupra farului,sa taiati,etc,doar se demonteaza farul iar lupele se prind de oglinda foarte simplu cu ajutorul accesoriilor din kit.
-shrouds ( palariile care vin peste lupa ) cadou
poze:5,6,7
Contact: 0720.033.376 CosminLast edited by vladcosmin; 4 February 2014, 19:43.Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.
Comment
-
ai uitat sa scrii unde sunt fabricate, daca tot spui ca sunt mai bune decat cele chinezesti..
poze sau o proba live daca esti din ploiesti...
asiguri montaj? cost? am un coleg care isi manifesta candva dorinta de a monta lupe pe un aveo 2007.
Comment
-
In aia 220 ron intra lupele si shrouds-urile,sunt mini Morimoto si ai nevoie de kit xenon conform modelului in parte
Schimburi nu fac.
Montaj e mai greu,m-am chinuit cam mult la a mea sa desfac farurile,depinde de masina.
Uite cum arata cu H4/H7+kit xenon H1.Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.
Comment
Comment