incearca la densitron acolo cred ca e cam singurul loc din ploiesti unde ai putea gasi.
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Maine imi cumpar faruri cu angel eyes facute de street storm cu xenon in ele de 6000k .. revin cu poze ..
Urmatorul pas : arcuri sport !Last edited by MihaitzaMCV; 22 December 2010, 18:23.
Comment
-
h&r sunt tari dar merg dar iti coboara masina 4,5 cm
Weitec care le am eu coboara 3 cm si se comporta bn la curbe viraje franari si pe teren accidentat se comporta ca o broasca uneori daca iei o denivelare mai dai cu capu in plafon cei din spate dar sunt bune poti incerca
Eibach am auzit ca sunt bune dar5 nucunosc mai mult
sfatu meu daca vrei masina low h&r si tare va arata bn
Weitec sunt bune dar coboara mai putin si eu acu vreau h&r
daca vrei ceva reglabil suspensia toata kw da e scumpa vino la intalnire cu meganu si vb
poate faci si un testvopsitorie preturi bune
Comment
-
daca iti cumperi h&r in timp trebuie sa schimbi si amortizoarele...
weitec si eibach merg cu amortizoarele stock
eu unu mi-as lua h&r ... dar trebuie sa imi iau gandu' de la drumurile proaste...
ce piese trebuie sa cumpar pentru distributie???
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostAm nevoie si eu de un sfat .. ce arcuri sport sa imi iau ?
1.H&R
2.Eibach
3.Weitec
Singura chestie la care sa va ganditi e ca eu circul zi de zi cu masina si ajung si pe drumuri mai proaste .
Astept sfaturi !
Doar H&RPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Vand Opel Astra Caravan "G",anul fabricatiei 2003,adusa in Romania din Olanda in 2007,motorizare Diesel-1.7 dti,80cp,180.000 km,nivel de echipare N'Joy: AC,geamuri electrice-fata,servodirectie,pilot automat,oglinzi electrice incalzite,radio-CD,cotiera originala,jante Aluminiu,manerele si capacele oglinzilor vopsite in culoarea caroseriei- ALB.Masina functioneaza ireprosabil,a avut un singur proprietar in Romania.Mai multe detalii la 0726775251/0727362749
Comment
Comment