il puneti pe mihaitsa intr-o situatie dificila
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
vand urgent un PDA MIO P560,nou in cutie,nefolosit-500 de lei
Comment
-
player auto
cumpar cd player auto
de preferinta cu usb cit mai urgent , sau daca stiti fro oferta buma pe undeva
ca pe al meu lo luat uni [adica mi lo sutit ]baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
de vinzare
2 roti de tabla complete [janta si cauciuc] , au in jur de 5-6mm carne fara pene si alte alea pret 300 ron
1 roata de rezerva folosita 100 km din nefericire are un snur [o pana] in rest e ok carne peste 8mm pret 200
daca le luati pe toate trei negociembaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Vand faruri StreetStorm negre . Pe faza scurta am instalatie xenon de 55w , iar pe faza lunga instalatie de 35w xenon , ambele cumparate de noi acum 2 luni . Farurile au fost desfacute si li s-a schimbat angel-eyes-urile albe cu leduri Zexstar .
Pret 550 ron (numai instalatiile xenon m-au costat 640 ron ) .Last edited by MihaitzaMCV; 5 May 2011, 21:21.
Comment
-
Originally posted by sli_waz View Postbaiatul cu ursul argintiu pac vinde jante cromate 16 la 600 lei
Comment
-
Cand ai drum prin Bereasca .. sau duminica la sala .. dar cel mai bine ar fi sa ma suni cu o ora-doua inainte ..
Vand faruri StreetStorm negre . Pe faza scurta am instalatie xenon de 55w , iar pe faza lunga instalatie de 35w xenon , ambele cumparate de noi acum 2 luni . Farurile au fost desfacute si li s-a schimbat angel-eyes-urile albe cu leduri Zexstar .
Pret 550 ron (numai instalatiile xenon m-au costat 640 ron ) .
De asemenea vand si jantele care le am pe masina 500 ron .
Comment
Comment