RazvanRAZ am eu un blaupunkt stock..la 159ron. daca te intereseaza ..let me know!
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
am si din ala..insa e ceva mai scump..si scuzele de rigoare..am vrut sa scriu 0 insa am apasat 9..aia e..my bad!!...
am un aparat cu stick..card ..iesire..vede si filme format mp4 si mp5, vcd etc..la 300fix. cutie..toate cele. merge si se aude f bine.
astept reply. ;) ..SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
Originally posted by neoreal View Postam si din ala..insa e ceva mai scump..si scuzele de rigoare..am vrut sa scriu 0 insa am apasat 9..aia e..my bad!!...
am un aparat cu stick..card ..iesire..vede si filme format mp4 si mp5, vcd etc..la 300fix. cutie..toate cele. merge si se aude f bine.
astept reply. ;) ..
Comment
-
salutare.
ptr moment jucaria" e instalata pe masina. pot sa ti atasez o poza doar cu cutia lui.
pt alte cele..informatii..teste etc..ne vedem si ..te convingi de unul singur.
cred ca asta e cea mai buna alternativa.
oricum..poseda usb frontal, card, iesire pt subwoofer si video, are si telecomanda, etc.
e achizitionat de cca 4 luni. so..nu poti sa zici ca are prea multa vechime la bord"!!
oricum ..e ceva.. let me know. . numai bine.Attached FilesSIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
p.s.: in caz ca avantajeaza pe careva..pun la pachet si blaupunkt ul stock..vede si mp3..plus scula de mai sus..! la pret discutam! ;)
sau separat..dupa cum am ment si mai ..cu ceva vreme in urma...;)!!...dupa gusturi.!
astept propuneri.!!;)SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
baieti am si eu de vanzare cateva chestii care vreau sa scap de ele. daca este cineva interesat sa ma anunte. produsele sunt urmatoarele:
- oglinzi electrice PH1 , functionabile (reprezinta cateva zgarieturi pe capace)- 70 lei;
- manere exterioare stoc fara defecte - 50 lei;
- inele aeratoare stoc (au fost vopsite apoi sterse, sunt vizibile mici urme de vopsea) 20 lei;
+ cateva cabluri care nu-mi trebuiesc: calbu de retea 10 m, cablu alimentare sursa, cablu RCA, un cablu pentru imprimanta, si celelalte nu stiu la ce se folosesc....
Multumesc.Attached Files- DSC07632.jpg (60.2 KB, 75 views)
- DSC07635.jpg (78.2 KB, 74 views)
- DSC07637.jpg (72.8 KB, 74 views)
- DSC07640.jpg (95.3 KB, 74 views)
- DSC08223.jpg (84.6 KB, 33 views)
- DSC08224.jpg (65.3 KB, 31 views)
- DSC08225.jpg (41.3 KB, 31 views)
- DSC08226.jpg (91.8 KB, 30 views)
- DSC08227.jpg (76.8 KB, 27 views)
- DSC08228.jpg (79.0 KB, 28 views)
- DSC08229.jpg (81.5 KB, 29 views)
sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment