Cumpar 4 anvelope de iarna 185/65/R15. Daca stiti rude/prieteni care vand, lasati-mi un PM!!....Multumesc!
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Sincer sa fiu,nu am curatat pete de ulei,dar pete de sucuri,lavabil,etc am incercat si au iesit fara probleme.Tin minte ca solutia pe care o folosesc eu la tapiterie mi-a scos o pata de pe aripa de ulei,mai pot incerca si cu un spray care dizolva uleiurile si dupa care extrag cu aspiratorul si clatesc.Daca te chinui cu o carpa nu cred ca o sa iasa foarte foarte bine,pt ca nu scoti mizeria de acolo,ci o impingi.Daca vrei te astept la mine sa vedem ce ii putem face,dar din pacate vad ca esti din Dambovita.Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.
Comment
-
angel eyes pe negru - necesita schimbat un led ..acte..becuri incluse..reglate service, cabluri..etc - 175ron
motorola wx395- 50ron
boxe combina pe 6ohmi- nu stiu exact puterea; carcasa lemn;stare perfecta de functionare- 90ron
modulator fm - 30ron
capace de ford fiesta model 2010 14inch- noi - 50ron
astept oferte!!
eventual schimb angel urile plus farurile stoc cu faruri cum are cry ul. cu lupa atasata plus minus diferenta sau chiar si cu unele stoc..insa sa fie in stare buna..fara pleoape sau alte cele ..defecte.
multumesc anticipat.SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
aparatori prag
de unde se pot gasi aceste aparatori, sunt la roata din spate, peste capatul de prag. am vazut la cateva loganuri noi, dar nu la toate. cele vechi nu au suruburile de prindere, dar se poate rezolva cumva.Attached FilesPREFERENCE 1.6
Comment
-
e oferta in carrefour de cauciucuri pe 185/65/15 88t bridgestone blizzak de iarna reduse la 279ron de la 430. si nu erau prea multe!! florin!!
in rest`..gasesti sava pe la poliserv..tot pe acolo`..parca era undeva pe la 280ron buc. au oferta acu` sa iti si depoziteze cu 15 ron pe pneu si pe cele de vara..sau ce ai acu`..la ei acolo pe perioada iernii..e oferta pana pe 22. poate iti e de folos informatia?
oferta referitoare la produsele aflate la vanzare este inca activa. astept propuneri!SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
Originally posted by sli_waz View Postsimplu iei carenaj roata nou e ph2
carenajul roata spate este doar o bucata in partea din spate a rotii, care se suprapune cu bara spate.
asta de care zic eu, si cred ca se vede destul de bine din poza, este separata fata de aceea, se prinde in cele doua suruburi care se vad acolo si acopera capatul de prag.PREFERENCE 1.6
Comment
-
Salut
Originally posted by vladcosmin View PostVinde careva un Lg Optimus One?Logan. Dacia Logan
Comment
Comment