hai ca vorbim de primele 2 produse
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
inca de vanzare stopuri stock cu semnal alb..pret 150 leisigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
[QUOTE=vladcosmin;1373900]Salut,la plafoniera nu am de unde sa stiu daca se potriveste,nu mai am Logan din pacate sa fac masuratori.Te rog demonteaza sticla de la plafoniera si masoara cat loc ai in interiorul ei,plafoniera vine cu banda dublu adeziva 3M si o lipesti de plafon,are 3 mufe,iar cea Festoon(cea cu arc) e reglabila si o poti folosi cam la toate masinile.Cam asa arata mufele,dimensiunile plafonierei le ai mai jos,vezi daca te incadrezi pana in dimensiunile alea(Lxlxh):
sal, am masurat dar e prea mare,interiorul este mult mai mic,ar merge daca ar avea doar 3 randuri de smd pe latime.
Comment
-
~200 de lumeni,vine echivalentul unui bec de ~22W sa zicem.Daca vrei,te pot ajuta cu plafoniera cu 18 leduri(leduri de putere mare la fel ca cea de mai sus) insa mai devreme de craciun nu cred ca o pot aduce,pretul maxim 25 ron dimesiunea: 35 * 20 *4mm ,ledurile sunt asezate 6x3(18 in total) .Sau putem incerca cu T10 cu 20 de leduri micute.Eu am pe Kia in poze plafoniera cu 20 de leduri+2xT10 cu 20 de leduri puse in lampa de citire,in poze nu prea se vede insa in masina e zi curata,daca deschid usa lumina se prelinge pe drum vreo 3 metriVand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.
Comment
-
Originally posted by Andr33y View PostVand fete de usi BMW seria 3 Coupe-50 de lei,boxe ovale Harman Kardon aproape noi-50 de lei,inele cromate ceasuri BMW-30 lei,toba finala Logan-60 lei,faruri logan100 lei/set,stopuri logan cu semnalizare galbena originale in stare perfecta-80 de lei,Nokia 5800 Xpress Music cu display spart dar telu merge perfect-80 lei,preturi mici rau de tot !!!!Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by dorupopa2006 View Postcumpar mp3 auto....
Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
Comment