As vrea eu doua!
Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Maine le aveti !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
vrea cineva un subwoofer crunch(poza mai jos)?putere 1000w,reali 700.detalii prv me.Attached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Salutare tuturor ploiestenilor loganisti si nu numai.
Vreau sa va zic ceva. Cunosc un tip ce face antifonari profesionale. Adica: Eu am fost si mi-a dat cu ceara anticoroziva (este spaciala pt asa ceva)multa prin lonjeroane, praguri, usi (inclusiv cele din spate - batante). Super lucrare. Antifonarea mai consta in vopsirea cu ceara si intaritor pe taoata partea inferioara a masinii, baga ceara in capota, usi stalpi praguri lonjeroane. Daca faci aceasta lucrare nu are cum sa se mai atinga rugina de masina ta. Va spun eu, e super lucrarea si merita toti banii. 200...250 lei, cu tot cu materiale.
Am un prieten care are urmatoarele piese spre vanzare.
Eu spun ca sunt super la pret.
Pentru lonan pe benzina: rampa injectoare cu tot cu cele 4 injectoare plus corpul clapeta = (atentie) toate la 250 lei;
Tot pentru logan benzina un electromotor cu 150 lei.
Acum pentru un logan 1.5 dci euro 3 (piese luate de pe un clio), pompa de injectie inalta = 1000lei
Si mai are niste piese pentru opel (fara preturi): alternator, electromotor, 4 injectoare si corp clapeta.
Pentru mai multe informatii luati legatura cu tipul la nr.: 0722737000
Comment
Comment