Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai atunci nu ne mai amagi 60CRY cu dvd care nu pot fi montate si pe masinile noastre

Comment

• poate cineva de aici mai are si alta masina in afara de logan si e interesat

Comment

• ce te cearta colegii 60 CRY,si tu vroiai doar sa vinzi un produs sa faci banisori sa petreci in cluburi noaptea

Comment

• sal

buna, jante Prestige daca are cineva sau le poate ''lua pe sub mana'' . bara MCV daca stiti un pm va rog multumesc Adi, Oradea

Comment

• nu mai ma da de gol dreamer :P

Comment

• merge dvd si la noi dar trebuie mutate butoanele
              vopsitorie preturi bune

Comment

• Vand jantele de tabla care le-am avut pe a mea .. din nou .. de fapt ele sunt de pe megane .. dar le-am purtat si eu ceva timp .. 250 ron /4 buc .. numai pt membrii prahoveni !!

Comment

• nu stiu daca se merita sa muti butoanele pentru un dvd...e cam mare deranjul

Comment

• Donez .. un bec Phillips Blue Vision .. pt cineva care are pe masina asemenea becuri .. ca sa aiba de rezerva !!
                    Si dupa cum spuneam ..MI-AM PUS XENON PE MASINA !!
                    Very happy !!:bigtongue:

Comment

• cat te-a costat ? si de care ?

Comment

• Mai donez si un deflector de aer pt capota .. pt ca nea marian nu a mai dat nici un semn ..
                        e negru lucios si se prinde cu banda dubla-adeziva ded capota si cu holsuruburi pe interior ..

Comment

• A mai avut cineva probleme cu termostatul de apa ?? si unde l-ati schimbat ??

Comment

• protectii aripi...are cineva? si cam cat costa? e recomandat? eu vreau sa-mi pun ca mi-a sarit o piatra si mi-a ciobit vopseaua

Comment

• M-am interesat eu ieri la IATSA si m-au spus ca toate 4 costa 170 lei ( nu are manopera inclusa). Mi-au mai spus ca masinile din 2005 - 2006 beneficiaza de montarea lor gratuita.

P.S. Stie cineva de unde pot lua si eu pleoape ptr ph2 ?

Comment

• Pe 23 august e 80 ron setul :p

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google