Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde gasesc si eu, in Prahova, acest kitt : Bixenon H4 35w 6000k de la WELL DONE

Comment

• Nea Panaet vb cu Mihaitza unde si-a pus el ...de Zuv nu am dat zilele astea.

Comment

• Pot sa va dau si eu nr de tel la un baiat de la care am luat si eu, am nr lui tot de la Zuv-u si e serios si sunt multumit de marfa. Daca doriti lasati un PM si va trimit inapoi cu nr lui de telefon si detalii.

Comment

• A fost vreunu din voi cu masina sa o polisheze ? .. Daca da lasati si voi un pret si un numar de telefon eventual .. sau daca aveti idee cat m-ar costa la un MCV polish pt stralucire ./ ceva de genul ..

Comment

• colantari auto in ploiesti exista?
            sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• da la poligon la astra
              vopsitorie preturi bune

Comment

• mersi SLI...zi-mi te rog strada daca stii pe pm..ca eu nu prea trec pe acolo si nu stiu sa ajung exact

Comment

• langa stadionul astra e un gard de piatra vecin cu cimitiru,acolo e poligonul despre care cred k vorbeste "waz"

Comment

• ms @DREAMER poate nimeresc eu.
                    am si eu o cutie pt sub tub fara dif...s-a ars ala era de 25 cm si l-am scos sa pun unul de 30(intre timp i-am gasit cutie pt asta de 30)...acum n-am ce face cu tubul si m-am saturat sa-l tin in casa.eu il dau vrea sa-l ia cineva? tubul e mai jos in poze.
                    Attached Files

Comment

• Bravo Bogdane .. un gest frumos ..

Comment

• sli_waz, vii maine la poli ? am ceva sa-i donez colegului wertys_poi si sa-l scutesc de taxele postale.....bei tu berea de la el

Comment

• Originally posted by bidepa View Post
                          ms @DREAMER poate nimeresc eu.
                          am si eu o cutie pt sub tub fara dif...s-a ars ala era de 25 cm si l-am scos sa pun unul de 30(intre timp i-am gasit cutie pt asta de 30)...acum n-am ce face cu tubul si m-am saturat sa-l tin in casa.eu il dau vrea sa-l ia cineva? tubul e mai jos in poze.
                          il vreau io
                          baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• ok mmaxalb..il aduc dum la intal ..numai bine.

Comment

• multumesc domnului Fratello. ..poate ne mai auzim.
                              Attached Files

Comment

• Fratello e suficient .... Cu placere ! Daca poti, pune si o poza facuta pe inserat...
                                Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google