ete mihaitza ... ca s-a facut si pt tine special una cu MCV si culmea culmilor , chiar masina ta )
Sigla si Legitimatia
Collapse
X
-
emile..stai calm..ca nu ia nimeni in deradere conceptul..insa !! pana la urma e vorba de idee si nu de produsul finit..din pacate ..totul se modifica pe lumea asta..si aici fara a face abstract de respectul pt munca" prestata..nu ..chiar deloc! si nu cred ca e nimeni care ar afirma contrariul..insa ca si varianta comerciala si ce poate fii imprimata..merg mai bine cele ..ce au fost postate mai sus. sper ca intelegi ca nu o fost intentionat la adresa ta sau ..alte asemenea. e pur si simplu un cumul de idei care intr o forma finita s au materializat in cele expuse mai sus. oricum se va alege ..dupa un vot unanim si liber exprimat ..si o varianta finala. oricum..in caz ca mai ai si tu alte idei ..de bine" sunt bine venite..nu te mai afecta.. si ..stai linistit. oricum ..ca e bad boy look sau extreme..tot logan ramane ok/?)SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
Ok ....eu doar am incercat sa va ajut cu aceasta sigla....doar mi-am dat cu parerea k mie nu imi pasa cum o modificati puteti sa o faceti cum vreti voi....cum va place! ;)....Apropo Emy vere nu Emil :P
Si apropo la faza cu bodykit-ul extrem ar fi aratat mult mai belea decat bodykit-ul simplu ;)......voi alegeti !!!
Comment
Comment